A Adries Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Win + V yaptığım zaman pano açılıyordu fakat artık açılmıyor hiçbir şekilde ayarlar da oynamadım. Ayarlarda bu şekilde gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2024
Win + V yaptığım zaman pano açılıyordu fakat artık açılmıyor hiçbir şekilde ayarlar da oynamadım. Ayarlarda bu şekilde gözüküyor.
P poutyuf Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #2 Adries dedi: Win + v yaptığım zaman pano açılıyordu fakat artık açılmıyor hiçbir şekilde ayarlar da oynamadım. Eki Görüntüle 2292316 Ayarlarda bu şekilde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Windows aktif mi?
Adries dedi: Win + v yaptığım zaman pano açılıyordu fakat artık açılmıyor hiçbir şekilde ayarlar da oynamadım. Eki Görüntüle 2292316 Ayarlarda bu şekilde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Windows aktif mi?
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Ağustos 2024 #3 Adries dedi: Win + V yaptığım zaman pano açılıyordu fakat artık açılmıyor hiçbir şekilde ayarlar da oynamadım. Eki Görüntüle 2292316 Ayarlarda bu şekilde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 3. parti uygulama kullandın mı hiç O&O Shut up gibi?
Adries dedi: Win + V yaptığım zaman pano açılıyordu fakat artık açılmıyor hiçbir şekilde ayarlar da oynamadım. Eki Görüntüle 2292316 Ayarlarda bu şekilde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 3. parti uygulama kullandın mı hiç O&O Shut up gibi?
A Adries Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #4 706111 dedi: 3. parti uygulama kullandın mı hiç o&o shut up gibi? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmadım fakat sorunu çözdüm. gpedit.msc yerine gelip arama yerine pano yazdım ve pasif olanları aktif yaptım sorunum çözüldü teşekkürler.
706111 dedi: 3. parti uygulama kullandın mı hiç o&o shut up gibi? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmadım fakat sorunu çözdüm. gpedit.msc yerine gelip arama yerine pano yazdım ve pasif olanları aktif yaptım sorunum çözüldü teşekkürler.