Win XP Kernel32.dll hatası

Sirain

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel İ5-3210M
8 GB Ram
GT-610M
İntel HD Graphics 4000
Meslek
Öğrenciyim boşuna bakma param yok :(
Arkadaşlar eski bilgisayarıma bir bakim dedim bir format attım ancak program kuramıyorum. SP1 sistemi SP3'e yükseltemiyorum. Advanced System Care kuracağım kuramıyorum Kernel32.dll hatası alıyorum. Hiçbir uygulamayı kuramıyorum. WinRAR kuramıyorum ki uygulama kurabileyim. Bu hatanın çözümünü bilen yazsın. İnternetten biraz baktım kernel32.dll dosyası indirip SYS32'ye atın diyorlar onu da gerçekleştiremiyorum. Dosya içeriğini kurcalayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar eski bilgisayarıma bir bakim dedim bir format attım ancak program kuramıyorum. SP1 sistemi SP3'e yükseltemiyorum. Advanced System Care kuracağım kuramıyorum Kernel32.dll hatası alıyorum. Hiçbir uygulamayı kuramıyorum. WinRAR kuramıyorum ki uygulama kurabileyim. Bu hatanın çözümünü bilen yazsın. İnternetten biraz baktım kernel32.dll dosyası indirip SYS32'ye atın diyorlar onu da gerçekleştiremiyorum. Dosya içeriğini kurcalayamıyorum.

Bu sefer de farklı bir DLL'den hata yersiniz. Bu çözüm olmaz. Windows ISO 'nuzu nereden indirdiniz bilmiyorum ama bozuk olabilir.

Çoğu uygulama Windows XP desteğini çekmeye başladı. Ya da güncel sürümlerinde Win XP desteklerini kaldırdılar. Üzerine uğraşmıyorlar. Win 8.1 Single Language geçebilirsiniz. Eğer düşük bir sisteminiz mevcutsa. Ya da çok düşükse Windows 7 ile idare edilir sanırım. Ama Windows XP çok eski ve hata almamız burada normal.

Öncelikli tavsiyem: Başka temiz bir ISO dosyasıyla format atmanız. Ancak bunu yapamadığınızı Windows 7'ye geçemediğinizi, Win 8.1'e de geçemediğinizi varsayarsak. Ki ben sisteminizin en azından 2 GB rama sahip olduğu düşünerek bu öneriyi veriyorum. 8.1 deneyebilirsiniz.

Aşağıdaki araçların 2'sini de deneyin. Bozulan ve eksik dosyalarınızı Windows tamamlayacaktır. Tabi bu araçlar hala XP'de çalışıyorlar mı bilgim yok. Deneyin.

Windows güncellemelerinizi yapın. Çalışan bir Update aracı varsa.

İşletim sisteminizin desteklediği son net Framework sürümünü tek tek deneyerek yükleyin.

Programların çalışabilmesi için gerekli olan C++ paketlerini indirip kurun. .bat dosyasından çalıştıracaksınız.

Bunlardan sonra tekrar yüklemek istediğiniz programları yüklemeyi deneyin.

Sorunun düzelip düzelmediği konusunda geri dönüş sağlayın.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı