A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 2 Mart 2021 #11 Bilgisayarının HDD'si SATA'mı yoksa IDE'mi? SATA ise BIOS ayarını SATA yapıp Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer bu ISO'yu USB'ye yazdır.
Bilgisayarının HDD'si SATA'mı yoksa IDE'mi? SATA ise BIOS ayarını SATA yapıp Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer bu ISO'yu USB'ye yazdır.
M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #12 AktifCan dedi: Bilgisayarının HDD'si SATA'mı yoksa IDE'mi? SATA ise BIOS ayarını SATA yapıp Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer bu ISO'yu USB'ye yazdır. Genişletmek için tıkla... sata kablosuya bağlı hocam
AktifCan dedi: Bilgisayarının HDD'si SATA'mı yoksa IDE'mi? SATA ise BIOS ayarını SATA yapıp Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer bu ISO'yu USB'ye yazdır. Genişletmek için tıkla... sata kablosuya bağlı hocam
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 2 Mart 2021 #13 mmwero1 dedi: sata kablosuya bağlı hocam Genişletmek için tıkla... SATA ise verdiğim son linktekini indir USB'ye kur o zaman. BIOS ayarın IDE ise SATA yap.
mmwero1 dedi: sata kablosuya bağlı hocam Genişletmek için tıkla... SATA ise verdiğim son linktekini indir USB'ye kur o zaman. BIOS ayarın IDE ise SATA yap.
M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #14 AktifCan dedi: SATA ise verdiğim son linktekini indir USB'ye kur o zaman. BIOS ayarın IDE ise SATA yap. Genişletmek için tıkla... Hocam bu hatayi aldım ne yapabilirim? Dosya Ekleri 20210302_225034.jpg 51,9 KB · Görüntüleme: 46
AktifCan dedi: SATA ise verdiğim son linktekini indir USB'ye kur o zaman. BIOS ayarın IDE ise SATA yap. Genişletmek için tıkla... Hocam bu hatayi aldım ne yapabilirim?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 3 Mart 2021 #15 mmwero1 dedi: Hocam bu hatayi aldım ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eksik dosya var. ISO dosyasını IDM ile indirdiniz mi?
mmwero1 dedi: Hocam bu hatayi aldım ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eksik dosya var. ISO dosyasını IDM ile indirdiniz mi?
M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #16 AktifCan dedi: Eksik dosya var. ISO dosyasını IDM ile indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... wınsetupfromusb uygulamasında xp kurulum dosyası için cd gerekiyor ben de rufusla hazırladığım dıskı seçip yazdırdım sanırım sizin linkteki değil Son düzenleme: 3 Mart 2021
AktifCan dedi: Eksik dosya var. ISO dosyasını IDM ile indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... wınsetupfromusb uygulamasında xp kurulum dosyası için cd gerekiyor ben de rufusla hazırladığım dıskı seçip yazdırdım sanırım sizin linkteki değil
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 3 Mart 2021 #17 mmwero1 dedi: wınsetupfromusb uygulamasında xp kurulum dosyası için cd gerekiyor ben de rufusla hazırladığım dıskı seçip yazdırdım sanırım sizin linkteki değil Genişletmek için tıkla... CD gerekmiyor. USB'ye yazdırabilirsin. Yazdırdığın XP dosyası SATA sürüm olmak zorunda.
mmwero1 dedi: wınsetupfromusb uygulamasında xp kurulum dosyası için cd gerekiyor ben de rufusla hazırladığım dıskı seçip yazdırdım sanırım sizin linkteki değil Genişletmek için tıkla... CD gerekmiyor. USB'ye yazdırabilirsin. Yazdırdığın XP dosyası SATA sürüm olmak zorunda.
M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #18 AktifCan dedi: CD gerekmiyor. USB'ye yazdırabilirsin. Yazdırdığın XP dosyası SATA sürüm olmak zorunda. Genişletmek için tıkla... hocam yardımcı olur musun boot arayüzü geldiğinde 3.yü mü seçeceğiz
AktifCan dedi: CD gerekmiyor. USB'ye yazdırabilirsin. Yazdırdığın XP dosyası SATA sürüm olmak zorunda. Genişletmek için tıkla... hocam yardımcı olur musun boot arayüzü geldiğinde 3.yü mü seçeceğiz