Win10/11 key satın almak için güvenilir ve uygun yer önerisi

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
Bilgisayarıma formattan sonra da kalacak key almak istiyorum ama fiyatlar 350-400 TL arası. Güvenilir ve uygun bir yer önerebilir misiniz?

Bilgisayarıma formattan sonra da kalacak key almak istiyorum ama fiyatlar 350-400 TL arası. Güvenilir ve uygun bir yer önerebilir misiniz?
Hepsiburada üzerinden Pera Bilişim isimli satıcıyı önerebilirim. Önermemdeki temel sebep kullandığım laptopu iade etmek durumunda kalmıştım, sağ olsun ekstra para talep etmeden yardımcı oldu yeni key verdi.

Bazı sitelerde bedava ya oluyor hocam onları deneyin ben yapmıştım geçen sene.

Sağlamlisans ve Soft Exen. Birini 2 kere kullandım. Birinde de hiç şikayet duymadım.

Su anda bilgisayarda Windows 10 var. Windows 11 keyi etkinlestirebiliyor muyum veya Windows 10'u 11e yukseltebiliyor muyum?

Evet eğer bilmiyorsanız yükseltmeyi YouTube'da videoları var onları izleyin.

GitHub'da 143bin yıldızı olan açık kaynak kodlu bir windows aktivasyon reposu var. GPL lisansına sahip, güvenli. Bahsi geçen keylerden daha güvenli olduğunu düşünüyorum: İlgili Repo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…