Cazzarie Kilopat Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 960 Çözümler 1 1 Aralık 2015 #1 Windows 10 alayım dedim ve aklıma takıldı; Pro ve Home sürümü arasında ne fark var Allah aşkına ? Pro neden çok pahalı ?
Windows 10 alayım dedim ve aklıma takıldı; Pro ve Home sürümü arasında ne fark var Allah aşkına ? Pro neden çok pahalı ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 1 Aralık 2015 #2 Standart kullanıcılar için Home yeterlidir. Windows 10 Sürümleri ile Tanışın! | Microsoft Türkiye Blog
Standart kullanıcılar için Home yeterlidir. Windows 10 Sürümleri ile Tanışın! | Microsoft Türkiye Blog
Cazzarie Kilopat Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 960 Çözümler 1 1 Aralık 2015 #3 Yani Pro'yu alacaklar iş için, yazılım veya grafik işleri için mi almalılar ? Tablodan bir şey anlayamıyorum ingilizcem pek iyi değil. Not: Linki görmemişim pardon. Son düzenleme: 1 Aralık 2015
Yani Pro'yu alacaklar iş için, yazılım veya grafik işleri için mi almalılar ? Tablodan bir şey anlayamıyorum ingilizcem pek iyi değil. Not: Linki görmemişim pardon.