Win10 süresi bitince ne olacak?

Makaleler
2
Daha fazla  
Evet arkadaşlar merak ettiğim bir konu. Mesela win 8 den geçenler tekrar win 8 e mi dönecek ?

Windows 10'u 1 kere orjinal olarak lisansladıysan ömür boyu kullanabileceksin. Süresi bitmeyecek.

Windows 10'u 1 kere orjinal olarak lisansladıysan ömür boyu kullanabileceksin. Süresi bitmeyecek.
Windows 10'u şuan herkes kullanabiliyor. Ben bunu kastediyorum herhangi bir ödeme yapmazsam ne olacak onu merak ediyorum. Beni zorla eski windows sürümüne mi atacak ?

Yükseltme ile geçti isen veya bir lisansın varsa ömür boyu kullanabileceksin. Geri geçme gibi bir olay yok yükseltmeden sonra beğenmezsen geri dönebilirsin.

Yukseltme yapmadan direk temiz kurulum yapanlara ücretli mi oluyor yoksa otomatik olarak lisans veriliyormu ?

Hayır. Yükseltme yoluyla geçtiğinizde lisans anakart'a gömülüyor. Böylelikle istediğiniz zaman format atarsanız internete bağlanınca otomatik olarak windows etkinleşiyor. Yükseltme yapmadan temiz kurulum yaparsanız windows etkinleşmez.

Windows 7,8 ve 8.1 den windows 10a geçiş 1 yıl boyunca ücretsizdir demek. 1 yıl kullandıktan sonra senden para isteyecek değil. Windows 7,8 ve 8.1 kullanıcıları 1 yıl içinde windows 10 a geçti geçti geçemez ise satın alıcak. Umarım sorunu anlayabilmişimdir. Çünkü bazıları yanlış anlamış 1 yıl sonra ücret teklif etmiyecek Windows. Eğer 1 yıl içinde windows 10 a geçmez isen sadece ücretsiz geçiş hakın bitmiş oluyor.

Bu bahs etdiyin konu 2016 'nın sonuna kadar geçerli mi?

Peki sistemini yeni kuranlar ne yapacak onların windows 10 süresi bitince nasıl olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…