Win10 VMware 15 Pro macOS 10.14 High Sierra kurulumu

alistavaci

Centipat
Win10 VMware 15 Pro macOS 10.14 sürüme High Sierra kurulumu yaptım. Kaç defa yaptıysa ekteki resimlerdeki gibi sürekli hata alıyorum. BIOS'da ivt açık.

Kullancığım PC: Lenovo Legion Y520

Ve bu linkteki Mojave'de indiremedim. O yüzden deneyemedim. Bu konuda yardımcı olacak var mı?

VMware macOS Mojave Kurulumu - Technopat

Dosya Ekleri

• 1.png
    19,8 KB · Görüntüleme: 104
  • 2.png
    28,4 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleyen: Moderatör:
Link drive.google linki. İndirirken ne gibi bir hata aldınız.

Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.

Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.

Bu hatayı aldım google drive indirmede.

ama az önce şöyle bir yöntem buldum iso dosyasını kendi drive atıp ordanda iso dosyasının bir kopyasını oluşturup oluşan kopyayı indirdim böylece mojave.iso dosyası indirme sorununu aştım 30 dk fln inecek VMware ile tekrar mojave kurup denicem eğer hata alırsam bu konu altından devam edeceğim.

Şimdi mojave'yi kurdum ama bu hatayı veriyor disk izlencisinden yüklenecek hdd'i siliyorum daha sonra kapatıp macOS yükle diyorum um bu sırada bu hatayı alıyorum.

Son düzenleme:
Nasıl sorunu hallettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…