Win11Pro'dan Windows 11 Home'a veri kaybı olmadan geçiş

omrkahveci

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
4050
Lenovo laptopumda Windows 11 Pro da BIOS güncellemelerinde sorun çıktığı fark edildi ( bu problem fark edilmeden önce ankartı değiştirip sorunun çözüldü diye ürünüm bana geri gönderilmişti.) Bana Home sürümüne geçmem önerildi fakat verilerimi yedekleyebileceğim harici bir hard disk veya SSD'm bulunmuyor, bu sebeple Windows 11 Pro'dan Windows 11 Home sürümüne veri kaybı olmadan geçiş mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün. 11 home edition (core edition) olarak geçer.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
her ne kadar bu yöntem windows u etkiinleştirmek için yasal kabul edilmese de toplu satın alınan keyler de aynı işi yapıyor aslında.

Son düzenleme:
Home to Pro değil Pro to Home ihtiyacım var.
bu arada ne tür bir sorun oluyor bios update sırasında ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS güncellenmiyormuş aldığıdan beri. Ekran çalışmasında ve açılmada problemler olunca servise yollamıştım anakart değişti sorun devam edince kontrol ettiler BIOS güncellemeleri kuramıtormuş Windows 11 Home geçiş yap dediler.

İyi de bunun işletim sistemiyle bir ilgisi yok ki?
BIOS güncellemeleri işletim sisteminden bağımsız çalışır.
Hayati bir durum olmadığı sürece BIOS güncellemeye de pek gerek yoktur aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…