3 364164 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 29 Ekim 2020 #11 Efe1905 dedi: Bende de aynısı oluyor. "Win32/Contebrew.A!ml" diyor. Genişletmek için tıkla... Ben de daha önceden olmuştu, kendiliğinden gitti, daha önce açtığım benzer konu: Windows Defender sürekli virüs buluyor Merhaba, bilgisayarımda ikide bir antivirüs'üm bir trojan yakalayıp duruyor. Sonra "ayrıntıları göster"e basınca gidiyor (yani güvendesiniz yazıyor). Başka antivirüs programlarından tarattım bir şey bulamadı. www.technopat.net
Efe1905 dedi: Bende de aynısı oluyor. "Win32/Contebrew.A!ml" diyor. Genişletmek için tıkla... Ben de daha önceden olmuştu, kendiliğinden gitti, daha önce açtığım benzer konu: Windows Defender sürekli virüs buluyor Merhaba, bilgisayarımda ikide bir antivirüs'üm bir trojan yakalayıp duruyor. Sonra "ayrıntıları göster"e basınca gidiyor (yani güvendesiniz yazıyor). Başka antivirüs programlarından tarattım bir şey bulamadı. www.technopat.net
Wolfagain Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #12 Normal taratıyorum buga girmiş herhalde, antivirus bir şey bulamıyor.