SeyhunGnR Picopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Sorum bu fotoğraf da var. Hatta internetten dosya indirirken bulaştı kendisi virüs müdür? Silersem sistem dosyalarına zarar verir mi? Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri 1661549130949.png 142,4 KB · Görüntüleme: 306
Sorum bu fotoğraf da var. Hatta internetten dosya indirirken bulaştı kendisi virüs müdür? Silersem sistem dosyalarına zarar verir mi? Ne yapmalıyım?
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 27 Ağustos 2022 #2 Virüs hocam bu trj trojan.
SeyhunGnR Picopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 Silersem sistem dosyaları da silinir mi?
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #4 SeyhunGnR dedi: Silersem sistem dosyaları da silinir mi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olacağını düşünmüyorum ayrıca Avast yerine ESET veya Kaspersky kullanmanızı öneririm.
SeyhunGnR dedi: Silersem sistem dosyaları da silinir mi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olacağını düşünmüyorum ayrıca Avast yerine ESET veya Kaspersky kullanmanızı öneririm.
SeyhunGnR Picopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #5 Yani şu an ne yapayım sileyim mi?
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #6 SeyhunGnR dedi: Yani şu an ne yapayım sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Silin ve ardından Kaspersky veya ESET kurun.
SeyhunGnR dedi: Yani şu an ne yapayım sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Silin ve ardından Kaspersky veya ESET kurun.
SeyhunGnR Picopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #7 arkadaşlar bi baktım daha fazlaymış, hepsini sileyim mi? sistem dosyası var mıdır?
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #8 SeyhunGnR dedi: arkadaşlar bi baktım daha fazlaymış, hepsini sileyim mi? sistem dosyası var mıdır?Eki Görüntüle 1497118 Genişletmek için tıkla... Dostum tam konumlarını görmeden bilemeyiz sistem dosyası mı driver dosyası mı diye.
SeyhunGnR dedi: arkadaşlar bi baktım daha fazlaymış, hepsini sileyim mi? sistem dosyası var mıdır?Eki Görüntüle 1497118 Genişletmek için tıkla... Dostum tam konumlarını görmeden bilemeyiz sistem dosyası mı driver dosyası mı diye.
SeyhunGnR Picopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #9 nasıl öğreneceğim ve bu dosyaları sileyim mi bunları cevaplayın yeter.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #10 SeyhunGnR dedi: Nasıl öğreneceğim ve bu dosyaları sileyim mi bunları cevaplayın yeter. Genişletmek için tıkla... Avast'ın penceresini büyütmeyi dene veya menüden karantina sekmesine gir tam bilgiler orada olacaktır diye düşünüyorum. Silebilirsin bence bir problem olmaz ayrıca crackli bir dosya mı indirdiniz? SeyhunGnR dedi: Nasıl öğreneceğim ve bu dosyaları sileyim mi bunları cevaplayın yeter. Genişletmek için tıkla... Eğer silmekten korkuyorsanız sistem bozulur diye Avast!'ı silip direkt Kaspersky'a geçin ama dediğim gibi silerseniz bir problem olacağını sanmıyorum.
SeyhunGnR dedi: Nasıl öğreneceğim ve bu dosyaları sileyim mi bunları cevaplayın yeter. Genişletmek için tıkla... Avast'ın penceresini büyütmeyi dene veya menüden karantina sekmesine gir tam bilgiler orada olacaktır diye düşünüyorum. Silebilirsin bence bir problem olmaz ayrıca crackli bir dosya mı indirdiniz? SeyhunGnR dedi: Nasıl öğreneceğim ve bu dosyaları sileyim mi bunları cevaplayın yeter. Genişletmek için tıkla... Eğer silmekten korkuyorsanız sistem bozulur diye Avast!'ı silip direkt Kaspersky'a geçin ama dediğim gibi silerseniz bir problem olacağını sanmıyorum.