Win32/Hive.ZY Hakkında Bilgilendirme

Fıratt10

Kilopat
Makaleler
13
Daha fazla  
Windows Defender'ın genel bir hatası olduğu düşünülmekte. Büyük ihtimal yanlış pozitif ve algılama altyapısında sorun var. Uyarının detayları bu şekilde gözükecektir sizde de.

Endişelenmeyin, sisteminiz tehlike altında değildir.

Bu durumu nasıl çözerim?

İlk yöntem işe yaramazsa 2. ya da 3. yöntemi uygulayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bir hata dolayısıyla farklı bir güvenlik yazılımına geçiş yapmak mantıksız, Windows Defender gayet yeterli.

bende de 1 hafta öncesinde çekirdek yalıtımı devre dışı kalmıştı ve o gün böyle Windows un diye serzenişte bulunmuştum çok da onemsemedim bugün 21:00 saatlerinde YouTube üzerinden video izlerken Tehditler bulundu bildirimleri gelmeye başladı bu konularla ilgili biri olarak neredeyse hacklenmedigimden ve zararlı bir yazılım olmadığından emindim ama anlam veremiyordum çünkü Windows bunu sildikçe tekrar tespit ediyor sanki kendini sürekli kopyalayan bir rata benziyordu. Etkilenen ögeler bölümünde ise herhangi bir dizin olamdigi için hiçbir çözüm uretemiyordum aklimdan. Son çare olarak tum tarayicilarimi denetim masasindan seri biçimde silip arta kalan dosyaları da manuel olarak dosyalardan silerken forumdaki diğer kullanıcıların da ayni anda bu durumu yasadigini farkettim gercekten aklim durdu bi anlığına şuanda ya Windows üzerinde büyük bir güvenlik açığı istismar edilerek hacklenmis bulunuyoruz(bu ihtimali de göz önünde bulundurarak format atıyorum şuanda) ya da diğer arkadaslarin dediği gibi bu Windowsun bir hatasi ve elbette artık linuxa gecmemiz için bir sebep

Dosya Ekleri

• IMG_20220904_213726.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…