R recepnihat Hectopat Katılım 20 Şubat 2013 Mesajlar 42 1 Mayıs 2013 #1 Win32/Injector.AFOO virüsü siliyor siliyor yenisi geliyor acil yardım edin bi gitmiyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Mayıs 2013 #2 Eset Yerine Kaspersky IS indirseniz Daha iyi Olur. Eğer Kasper İndirmem Gıcığım Derseniz Kaspersky Rescue cd indirip Cd veya usb belleğe boot edip tarama yapabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2013
Eset Yerine Kaspersky IS indirseniz Daha iyi Olur. Eğer Kasper İndirmem Gıcığım Derseniz Kaspersky Rescue cd indirip Cd veya usb belleğe boot edip tarama yapabilirsiniz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Mayıs 2013 #3 Kendine "Professional Hacking Coder" diyip virüs yemen garip biraz be hocam Ki yanlış yazmışsın... Bununla temizle: https://www.technopat.net/forum/guvenlik/15225-kaspersky-rescue-disk-hazirlama.html
Kendine "Professional Hacking Coder" diyip virüs yemen garip biraz be hocam Ki yanlış yazmışsın... Bununla temizle: https://www.technopat.net/forum/guvenlik/15225-kaspersky-rescue-disk-hazirlama.html
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Mayıs 2013 #4 Recep Baltaş dedi: Kendine "Professional Hacking Coder" diyip virüs yemen garip biraz be hocam Ki yanlış yazmışsın... Genişletmek için tıkla... Orayı kaçırmışım ben Ama belki Kodlama yaparken yemişdir Ayrıca Bu konunun Burda Ne işi Var Acep Birkaç Konu bu şekilde yerli yerinde Değil.
Recep Baltaş dedi: Kendine "Professional Hacking Coder" diyip virüs yemen garip biraz be hocam Ki yanlış yazmışsın... Genişletmek için tıkla... Orayı kaçırmışım ben Ama belki Kodlama yaparken yemişdir Ayrıca Bu konunun Burda Ne işi Var Acep Birkaç Konu bu şekilde yerli yerinde Değil.