GusÇözer Attopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #1 Selamlar. Yanlışlıkla goggle.com'a girdim ve böyle uyarılar verdi antivirüsüm Win32.keylogger disk-writer not-a-virus. Bunlar virüs mü?
Selamlar. Yanlışlıkla goggle.com'a girdim ve böyle uyarılar verdi antivirüsüm Win32.keylogger disk-writer not-a-virus. Bunlar virüs mü?
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #2 GusÇözer dedi: Selamlar. Yanlışlıkla goggle.com'a girdim ve böyle uyarılar verdi antivirüsüm Win32.keylogger disk-writer not-a-virus. Bunlar virüs mü? Genişletmek için tıkla... Virüs sanırım. Keylogger olabilir. Kaspersky ve MBAM ile tarama yap.
GusÇözer dedi: Selamlar. Yanlışlıkla goggle.com'a girdim ve böyle uyarılar verdi antivirüsüm Win32.keylogger disk-writer not-a-virus. Bunlar virüs mü? Genişletmek için tıkla... Virüs sanırım. Keylogger olabilir. Kaspersky ve MBAM ile tarama yap.
GusÇözer Attopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #3 Mahkemeliğim dedi: Virüs sanırım. Keylogger olabilir. Kaspersky ve MBAM ile tarama yap. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum Hadi Hayırlısı.
Mahkemeliğim dedi: Virüs sanırım. Keylogger olabilir. Kaspersky ve MBAM ile tarama yap. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum Hadi Hayırlısı.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.225 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer Türkiye 8 Ekim 2021 #4 Virüs. Kaspersky ile tam tarama yap sonuçları gönder. İsminden de anlaşılıyor. "Disk writer not virus" yani disk yazıcı virüs değil .
Virüs. Kaspersky ile tam tarama yap sonuçları gönder. İsminden de anlaşılıyor. "Disk writer not virus" yani disk yazıcı virüs değil .
GusÇözer Attopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #5 @Mahkemeliğim Hep bu bildirim geliyor.
agaparator Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 8 Ekim 2021 #6 Büyük ihtimalle virüs.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #7 Sonunda "not a virus" yazdığına göre virüs.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #8 GusÇözer dedi: @Mahkemeliğim Eki Görüntüle 1183586 Hep bu bildirim geliyor. Genişletmek için tıkla... Sil o halde. Dilersen uğraşmamak için format atabilirsin.
GusÇözer dedi: @Mahkemeliğim Eki Görüntüle 1183586 Hep bu bildirim geliyor. Genişletmek için tıkla... Sil o halde. Dilersen uğraşmamak için format atabilirsin.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.225 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer Türkiye 8 Ekim 2021 #9 GusÇözer dedi: @Mahkemeliğim Eki Görüntüle 1183586 Hep bu bildirim geliyor. Genişletmek için tıkla... Tür: Truva atı diyor. Trojan galiba.
GusÇözer dedi: @Mahkemeliğim Eki Görüntüle 1183586 Hep bu bildirim geliyor. Genişletmek için tıkla... Tür: Truva atı diyor. Trojan galiba.
GusÇözer Attopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #10 Bilgisayarıma virüs bulaşmış. Hep nemzbat diye birşey geliyor. Mahkemeliğim dedi: Sil o halde. Dilersen uğraşmamak için format atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Silinmiyor.
Bilgisayarıma virüs bulaşmış. Hep nemzbat diye birşey geliyor. Mahkemeliğim dedi: Sil o halde. Dilersen uğraşmamak için format atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Silinmiyor.