glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.223 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer Türkiye 8 Ekim 2021 #11 Google Chrome kılığına giren truva atı bu .
GusÇözer Attopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #12 ShadowFighter dedi: Google Chrome kılığına giren truva atı bu . Genişletmek için tıkla... Google Chrome Canary kullanıyorum googleyi yanlış yazdım diye virüs bulaştı. Çözüm Nedir?
ShadowFighter dedi: Google Chrome kılığına giren truva atı bu . Genişletmek için tıkla... Google Chrome Canary kullanıyorum googleyi yanlış yazdım diye virüs bulaştı. Çözüm Nedir?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.223 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer Türkiye 8 Ekim 2021 #13 GusÇözer dedi: Google Chrome Canary kullanıyorum googleyi yanlış yazdım diye virüs bulaştı. Çözüm Nedir? Genişletmek için tıkla... Kaspersky sonuçları nedir?
GusÇözer dedi: Google Chrome Canary kullanıyorum googleyi yanlış yazdım diye virüs bulaştı. Çözüm Nedir? Genişletmek için tıkla... Kaspersky sonuçları nedir?
GusÇözer Attopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #14 ShadowFighter dedi: Kaspersky sonuçları nedir? Genişletmek için tıkla... Kapersky temizlemiş. Birazdan Tam tarama yapacağım. @ShadowFighter Etiketlere Bak.
ShadowFighter dedi: Kaspersky sonuçları nedir? Genişletmek için tıkla... Kapersky temizlemiş. Birazdan Tam tarama yapacağım. @ShadowFighter Etiketlere Bak.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #15 GusÇözer dedi: Bilgisayarıma virüs bulaşmış. Hep nemzbat diye bir şey geliyor. Silinmiyor. Genişletmek için tıkla... MEMZ olabilir. Formattan başka çaren yok.
GusÇözer dedi: Bilgisayarıma virüs bulaşmış. Hep nemzbat diye bir şey geliyor. Silinmiyor. Genişletmek için tıkla... MEMZ olabilir. Formattan başka çaren yok.
GusÇözer Attopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #16 Mahkemeliğim dedi: MEMZ olabilir. Formattan başka çaren yok Genişletmek için tıkla... Kapersky engellemiş indirmeyi.
Mahkemeliğim dedi: MEMZ olabilir. Formattan başka çaren yok Genişletmek için tıkla... Kapersky engellemiş indirmeyi.
Marmelatseven Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 8 Ekim 2021 #17 Mahkemeliğim dedi: MEMZ olabilir. Formattan başka çaren yok. Genişletmek için tıkla... Kaspersky trojan diyor MEMZ olsa evet tek çözüm format gibi duruyor ama bence MEMZ değil ayrıca arkadaş Kaspersky temizlemiş demiş. Ama bence yine de MBAM da yükleyin içiniz rahat olsun.
Mahkemeliğim dedi: MEMZ olabilir. Formattan başka çaren yok. Genişletmek için tıkla... Kaspersky trojan diyor MEMZ olsa evet tek çözüm format gibi duruyor ama bence MEMZ değil ayrıca arkadaş Kaspersky temizlemiş demiş. Ama bence yine de MBAM da yükleyin içiniz rahat olsun.
NoUsername Picopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #18 Mahkemeliğim dedi: MEMZ olabilir. Formattan başka çaren yok. Genişletmek için tıkla... O olsa sence yazı yazabilir mi?
Mahkemeliğim dedi: MEMZ olabilir. Formattan başka çaren yok. Genişletmek için tıkla... O olsa sence yazı yazabilir mi?
GusÇözer Attopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #19 Not:Sakın Goggle.com'a girmeyin tonlarca spyware yersiniz. NoUsername dedi: O olsa sence yazı yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yazılabilir ama payloadlar hızlı olursa sıkıntı.
Not:Sakın Goggle.com'a girmeyin tonlarca spyware yersiniz. NoUsername dedi: O olsa sence yazı yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yazılabilir ama payloadlar hızlı olursa sıkıntı.
Kerem Sevim44 Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 254 Çözümler 2 8 Ekim 2021 #20 GusÇözer dedi: Not: Sakın Goggle.com'a girmeyin tonlarca spyware yersiniz. Yazılabilir ama payloadlar hızlı olursa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme yapıp virüs bulaşmadığı zamana gidebilirsin.
GusÇözer dedi: Not: Sakın Goggle.com'a girmeyin tonlarca spyware yersiniz. Yazılabilir ama payloadlar hızlı olursa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme yapıp virüs bulaşmadığı zamana gidebilirsin.