Merhaba. Tespit edilen zararlı ile ilgili bilgi istemişsiniz. Bu zararlı dosyalar 6-7 aydır sisteminizde durmuşsa şifrelerinizi değiştirmenizi tavsiye ederim.Format atmakla uğraşmayı hiç istemiyorum daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmedi UTorrent'te uzun bir süre vardı bilgisayarımda kim bilir kaç aydır var bu virüs, virüsün ne yaptığını biliyor musunuz acaba
Merhaba , kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı , muhtemelen regedit üzerinde dolaşırken tüm uzantı dosyalarını silmişim. Kasperskyda da gözükmediğine göre artık endişelenmeme gerek var mı?Merhaba. Tespit edilen zararlı ile ilgili bilgi istemişsiniz. Bu zararlı dosyalar 6-7 aydır sisteminizde durmuşsa şifrelerinizi değiştirmenizi tavsiye ederim.
Win32/Lodi, kötü amaçlı yazılım olması durumunda, parolalar veya diğer ayrıntılar dahil olmak üzere bilgisayarınızdan farklı veriler çalabilir.
Bu zararlı türü genellikle link yönlendirmesi veya dolaylı olarak bir program aracılığıyla sisteme bulaşır. uTorrent içindeki reklamlara tıklamış olabilir veya kurulum esnasında üçüncü parti uygulamaların bilgisayarınıza yüklenmesine izin vermiş olabilirsiniz.
Merhaba , Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı , muhtemelen regedit üzerinde dolaşırken tüm uzantı dosyalarını silmişim. Kaspersky'da da gözükmediğine göre artık endişelenmeme gerek var mı?
Endişelenmenize gerek yok. Bulaşan zararlı türü çok da tehlikeli değil zaten.Kasperskyda da gözükmediğine göre artık endişelenmeme gerek var mı?
Ya da Tixati ve qBittorrent gibi programları kullanıp uTorrent gibi bir reklam cehennemine hiç bulaşmayın.UTorrent'i indirirken belirli tikleri kaldırmanız gerek yoksa belirli birkaç tane yazılım indiriyor antivirüs gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.