Merhaba arkadaşlar,
Annemin bilgisayarında win32/pokanti uyarısı gelmiş. Bu pokanti nedir? Nette biraz araştırdım trojan falan demiş ama tehlikeli midir? Plants vs zombie oyununu yüklemiş sonra bu uyarı gelmiş. Teşekkürler.
Not: Bu oyun annemin harici diskinde yıllardır varmış, daha önce de yüklemiş oynamış ama ilk defa bu uyarı çıkmış.
Bu trojan bilginiz dahilinde olmadan bilgisayarınızı DDoS atakları için kullanmış olabilir. Kaspersky indirip tam tarama gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır.
Bu trojan bilginiz dahilinde olmadan bilgisayarınızı DDoS atakları için kullanmış olabilir. Kaspersky indirip tam tarama gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır.
Bilgi için teşekkür ederim tarama yapınca başka bir şey yapmam gerekecek mi, ben Kaspersky kullanmıyorum kendi bilgisayarımda o yüzden fazla bilgim yok.
Virüsün algılanabilmiş ve kaldırılmış olduğunu gösteriyor aldığınız uyarı. Sistemde aktif başka zararlılar olup olmadığını göstermez. Böyle bir şüpheniz varsa AV yüklemek yerine tarama araçlarını kullanabilirsiniz.
Virüsün algılanabilmiş ve kaldırılmış olduğunu gösteriyor aldığınız uyarı. Sistemde aktif başka zararlılar olup olmadığını göstermez. Böyle bir şüpheniz varsa av yüklemek yerine tarama araçlarını kullanabilirsiniz.