Win32/Sality.AN nasıl kaldırılır?

I am OMEN

Femtopat
Daha fazla  
Bugün USB belleğimi -sadece okuldaki akıllı tahta ve kendi bilgisayarıma takıyorum- bilgisayarıma takar takmaz bilgisayara Win32/Sality.AN bulaştı ve nasıl sileceğimi bilmiyorum. Bu okuldaki başka kişilere de olmuş. Okuldaki akıllı tahtadan kaynaklı bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün USB belleğimi -sadece okuldaki akıllı tahta ve kendi bilgisayarıma takıyorum- bilgisayarıma takar takmaz bilgisayara Win32/Sality.AN bulaştı ve nasıl sileceğimi bilmiyorum. Bu okuldaki başka kişilere de olmuş. Okuldaki akıllı tahtadan kaynaklı bence.
Kaspersky Rescue Disk indirip taratın. Eğer olmazsa Sality Killer indirin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows Defender açık ise hemen tutmuştur. Karantinaya aldıysa sorun yok. Ama siz yine de ileriye dönük bunu kullanın.

Windows Defender açık ise hemen tutmuştur. Karantinaya aldıysa sorun yok. Ama siz yine de ileriye dönük bunu kullanın.

Hocam hacktool/win32.lı bir şey olarak bulaşmış galiba çünkü tam tarama yapınca bu isimde bir şey çıktı bende kaldır seçeneğine basıp eylemi gerçekleştir dedim silinmiştir diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı