madxnes Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar bir şey indirmedim ve video izlerken bir anda Windows Defender uyarı verdi. Açtım ve trojanmış sildim baktım virus yok diyor.
Arkadaşlar bir şey indirmedim ve video izlerken bir anda Windows Defender uyarı verdi. Açtım ve trojanmış sildim baktım virus yok diyor.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 4 Ağustos 2023 #2 Reklam uyarısı o. Virüs değil. Netflix kullansan bir uyarı almazdın. Sorun yok. + İstenmeyen reklamlarla alakalı eklenti de olabilir.
Reklam uyarısı o. Virüs değil. Netflix kullansan bir uyarı almazdın. Sorun yok. + İstenmeyen reklamlarla alakalı eklenti de olabilir.
madxnes Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #3 Nizel G dedi: Reklam uyarısı o. Virüs değil. Netflix kullansan bir uyarı almazdın. Sorun yok. Genişletmek için tıkla... Netflix izlemedim YouTube'dan izliyordum ve reklam değil direkt Windows Defender söyledi.
Nizel G dedi: Reklam uyarısı o. Virüs değil. Netflix kullansan bir uyarı almazdın. Sorun yok. Genişletmek için tıkla... Netflix izlemedim YouTube'dan izliyordum ve reklam değil direkt Windows Defender söyledi.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 4 Ağustos 2023 #4 madxnes dedi: Netflix izlemedim YouTube'dan izliyordum ve reklam değil direk Windows Defender söyledi. Genişletmek için tıkla... Tam tarama ve çevrimdışı tarama yapın. Bir tehdit bulmazsa sorun yoktur.
madxnes dedi: Netflix izlemedim YouTube'dan izliyordum ve reklam değil direk Windows Defender söyledi. Genişletmek için tıkla... Tam tarama ve çevrimdışı tarama yapın. Bir tehdit bulmazsa sorun yoktur.
madxnes Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #5 Nizel G dedi: Tam tarama ve çevrimdışı tarama yapın. Bir tehdit bulmazsa sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Az önce uyarı verdi taradım uyarı vermedi silindimi acaba.
Nizel G dedi: Tam tarama ve çevrimdışı tarama yapın. Bir tehdit bulmazsa sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Az önce uyarı verdi taradım uyarı vermedi silindimi acaba.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 4 Ağustos 2023 #6 madxnes dedi: Az önce uyarı verdi taradım uyarı vermedi silindimi acaba. Genişletmek için tıkla... Uyardıysa gerekli eylemleri yapmıştır. Yine de arka planda taramayı açın tarasın.
madxnes dedi: Az önce uyarı verdi taradım uyarı vermedi silindimi acaba. Genişletmek için tıkla... Uyardıysa gerekli eylemleri yapmıştır. Yine de arka planda taramayı açın tarasın.
madxnes Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #7 Nizel G dedi: Uyardıysa gerekli eylemleri yapmıştır. Yine de arka planda taramayı açın tarasın. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler şimdi açtım taramayı şu an tarıyor.
Nizel G dedi: Uyardıysa gerekli eylemleri yapmıştır. Yine de arka planda taramayı açın tarasın. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler şimdi açtım taramayı şu an tarıyor.
Deniz Gemici Hectopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #8 madxnes dedi: Tamam teşekkürler şimdi açtım taramayı şu an tarıyor. Genişletmek için tıkla... Temiz çıktı mı?
madxnes dedi: Tamam teşekkürler şimdi açtım taramayı şu an tarıyor. Genişletmek için tıkla... Temiz çıktı mı?
madxnes Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #9 Deniz Gemici dedi: Temiz çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Evet temiz çıktı.