theFaceless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 1.306 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Budapeşte 6 Aralık 2020 #1 Bu hatanın sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2020
hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 6 Aralık 2020 #2 sfc /scannow dism.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Yönetici olarak başlattığınız CMD'ye sırayla bu komutları yazın. Güncelleme varsa güncelleme yapın.
sfc /scannow dism.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Yönetici olarak başlattığınız CMD'ye sırayla bu komutları yazın. Güncelleme varsa güncelleme yapın.
Cyberry Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 250 28 Mart 2021 #3 Aynı hatayı alıyorum konu için başka bir çözüm fikri olan var mı ?
AghayevElmin Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Yer Azerbaycan, Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 6 Nisan 2021 #4 Cyberry dedi: Aynı hatayı alıyorum konu için başka bir çözüm fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Görev Yöneticisini açdıktan sonra. Startup yani başlangıç kısmına gelin. Orada Win32Bridge.Server.exe diye bir şey olacaktır. Windows'un güncellemesi ile geldi. Orada yoksa Microsoft Store'den cortana yazıp indirebilirsiniz
Cyberry dedi: Aynı hatayı alıyorum konu için başka bir çözüm fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Görev Yöneticisini açdıktan sonra. Startup yani başlangıç kısmına gelin. Orada Win32Bridge.Server.exe diye bir şey olacaktır. Windows'un güncellemesi ile geldi. Orada yoksa Microsoft Store'den cortana yazıp indirebilirsiniz