ismailçetinn Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #1 Win64: Malwarex-gen [Trj] sisteme bir zararı var mı acaba?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.000 Çözümler 87 13 Nisan 2024 #2 Crackli oyunlardan çıkıyor genelde.Babasının hayrına satmıyor sonuçta eleman.Malwarebytes ve kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm.
Crackli oyunlardan çıkıyor genelde.Babasının hayrına satmıyor sonuçta eleman.Malwarebytes ve kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm.
ismailçetinn Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #3 Vınnnn dedi: Crackli oyunlardan çıkıyor genelde. Babasının hayrına satmıyor sonuçta eleman. Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yok yüklü değil bir hile programında var acaba zararı var mı onu merak ettim. Vınnnn dedi: Crackli oyunlardan çıkıyor genelde.Babasının hayrına satmıyor sonuçta eleman.Malwarebytes ve kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... VirusTotal virüs total sonuçları
Vınnnn dedi: Crackli oyunlardan çıkıyor genelde. Babasının hayrına satmıyor sonuçta eleman. Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yok yüklü değil bir hile programında var acaba zararı var mı onu merak ettim. Vınnnn dedi: Crackli oyunlardan çıkıyor genelde.Babasının hayrına satmıyor sonuçta eleman.Malwarebytes ve kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... VirusTotal virüs total sonuçları
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.000 Çözümler 87 13 Nisan 2024 #4 ismailçetinn dedi: Yok yüklü değil bir hile programında var acaba zararı var mı onu merak ettim. VirusTotal VirusTotal sonuçları. Genişletmek için tıkla... Bunun false positive olma ihtimali yok. Malwarebytes indirip tarama yapın. Virüsü silecektir. Vınnnn dedi: Bunun false positive olma ihtimali yok. Malwarebytes indirip tarama yapın. Virüsü silecektir. Genişletmek için tıkla... Gidip hile açmaya çalışırsanız hakkettiğinizde alırsınız.
ismailçetinn dedi: Yok yüklü değil bir hile programında var acaba zararı var mı onu merak ettim. VirusTotal VirusTotal sonuçları. Genişletmek için tıkla... Bunun false positive olma ihtimali yok. Malwarebytes indirip tarama yapın. Virüsü silecektir. Vınnnn dedi: Bunun false positive olma ihtimali yok. Malwarebytes indirip tarama yapın. Virüsü silecektir. Genişletmek için tıkla... Gidip hile açmaya çalışırsanız hakkettiğinizde alırsınız.