D Deniz Dal Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 51 4 Ağustos 2019 #11 Hepsini tonlarca kez denemiş biri olarak Windows 7 bu sisteme daha yakışır
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2019 #12 nightmaretr dedi: Windows 8.1 Kullan Kesinlikle. Ben bütün işletim sistemlerini tek tek inceledim ve Windows 8.1 Az Ram Kullanıp Performansa Önem Verdiği İçin Tavsiye Ediyorum. Windows 10'da Alamadığım Performansı 8.1' de Rahatlıkla Alıyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten özellikle böyle sistemlerde çok performans farkı oluyor. Mutlaka 8.1 kullanılmalı. Gerçi bana kalsa her sistemde 8.1 kullanırım da.
nightmaretr dedi: Windows 8.1 Kullan Kesinlikle. Ben bütün işletim sistemlerini tek tek inceledim ve Windows 8.1 Az Ram Kullanıp Performansa Önem Verdiği İçin Tavsiye Ediyorum. Windows 10'da Alamadığım Performansı 8.1' de Rahatlıkla Alıyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten özellikle böyle sistemlerde çok performans farkı oluyor. Mutlaka 8.1 kullanılmalı. Gerçi bana kalsa her sistemde 8.1 kullanırım da.