Win8.1 Kernel Security Check Failure Hatası

İşletim sistemi
Windows 8.1

dsdf1219

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba

Son birkaç ayda laptop çalışırken hafif yerinden oynattığımda, ekranda renklerde kayma-karışma olup yeniden başlatma problemi başladı. Dikkatli kullandığım için çok problem olmuyordu ancak şimdi dokunmasam da aynı şekilde yeniden başlama ya da Kernel Security Check Failure kodu ile mavi ekran hatası vermeye başladı. Minidump dosyaları linktedir. mdsched ile kontrol ettim RAM'de problem olmadığını söylüyor. Problem ve çözümü ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Güncellemeleri yaptım, lenovo diagnostics tooldan kontrol ettim problem görülmüyor ama sorun devam ediyor.

DDU ile Intel sürücünü mü kaldırdın NVIDIA sürücünü mü? İki sürücünde hata gösteriyor. DDU yapmadan güncelle bu sefer, ikisini de.

Intel bunu kullanarak güncellemeye çalış önce.

Bulamazsa bunu kur.

Temiz kurulum imkanın varsa format atarak Win 10 20H2'ye geç. Yoksa Update ile geçmeye çalış. MBAM ve Kaspersky ile tarat sistemi.

Bir önceki mesajda dediğim BIOS güncellemeni yaptın mı?

Aga biliyor musun aynısı bana da oluyordu ama Windows 7 de şimdi sana Windows 10 ISO atayım sen hemen kendine yükle ama yine de bilgisayarını sistem geri yükleme seçeneğiyle yapmayaı dene geri yüklendikten sonra eğer sorun devam ederse bilgisayarını sıfırla oda olmazsa sana Windows 10 ISO atayım Windows 10 kur ama eğer Windows 10 bilgisayarında kasıyorsa sana eski Build yani eski sürüm bende Windows 10 kasıyordu eski sürümünü kurdum artık yeni alınmış bir bilgisayar kadar hızlı

Eğer istersen sana atabilirim ISO dosyasını flash belleğe başka bilgisayardan kur ve bilgisayarını

Flash bellekle başlat Windows 10 kurulumu böylece başlayacaktır eğer istersen bana bilgisayarın 64 mü yoksa 32 Bit mi hemen yaz istersen sana Windows 8.1 de atarım

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…