İkinci fotoğrafta Simgeler bölümünün yanındaki yeri 9 dener misiniz? W8.1 kullanmıyorum ama hatırladığım kadarıyla 9 default ayar.Eki Görüntüle 411905
Eki Görüntüle 411906
Bu şekilde kaldı ve bu bir anda oldu. Opera'da gezerken oldu. Çok canım sıkıldı bu duruma yardımcı olan herkese Allah razı olsun.
O hareket Windows değil, tarayıcı boyutunu değiştiriyor.CTRL + Fare Tekerliğini yukarı kaydırmış olabilir misiniz? Aşağı kaydırarak boyut düzeltilebilir.
Evet ama aynı zamanda klasörler ve masaüstü de dahil bazı pencerelerde etki ediyor yazı boyutundan ziyade yanlışlıkla yaptım deyince acaba böyle bir kombinasyon mu uyguladı diye düşündüm.O hareket Windows değil, tarayıcı boyutunu değiştiriyor.
Teşekkürler. Dediğini yaptım ve düzeldi. Tek sorun bu olay birden nasıl oldu? Bunu anlatabilir misiniz?İkinci fotoğrafta Simgeler bölümünün yanındaki yeri 9 dener misiniz? W8.1 kullanmıyorum ama hatırladığım kadarıyla 9 default ayar.
Pek bir bilgim yok nasıl yaptığınız hakkında ne yalan söyleyeyim. Kısayolu vardır diye tahmin ediyorum. En iyi cevap olarak işaretleseniz sevinirim.Teşekkürler. Dediğini yaptım ve düzeldi. Tek sorun bu olay birden nasıl oldu? Bunu anlatabilir misiniz?
Pek bir bilgim yok nasıl yaptığınız hakkında ne yalan söyleyeyim. Kısayolu vardır diye tahmin ediyorum. En iyi cevap olarak işaretleseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.