7 72837 Megapat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 628 Çözümler 1 18 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar... Driverlarla ilgili bir sorunum oldu. Bu nedenle bilgisayara format atıp temiz bir driver kurulumu yapmak istiyorum. Buradan format atmam doğru olur mu? Bir sorun çıkar mı? (Orjinal değil)
Merhaba arkadaşlar... Driverlarla ilgili bir sorunum oldu. Bu nedenle bilgisayara format atıp temiz bir driver kurulumu yapmak istiyorum. Buradan format atmam doğru olur mu? Bir sorun çıkar mı? (Orjinal değil)
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 18 Aralık 2014 #2 Tavsiye USB bellekten tüm HDD partitionlarını silerek yeniden formatlaman.
7 72837 Megapat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 628 Çözümler 1 18 Aralık 2014 #3 Kaan Arslan dedi: Tavsiye USB bellekten tüm HDD partitionlarını silerek yeniden formatlaman. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız fakat bu yöntem sorun çıkarır mı sadece onu merak ediyorum.
Kaan Arslan dedi: Tavsiye USB bellekten tüm HDD partitionlarını silerek yeniden formatlaman. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız fakat bu yöntem sorun çıkarır mı sadece onu merak ediyorum.