WIN8_DRIVER_FAULT Mavi Ekran Hatası

BIOS güncellemeniz var gözüküyor. Monster'a mesaj atıp dosyanızı isteyin. V6 serisinden hangisine sahip olduğun gözükmediği için dosyayı vermiyorum. Seri numarasına göre Monster verecektir BIOS güncelleyin verdiklerinde.

Bunun haricinde Sandboxie kaldır, Uçak modu sürücünü güncelle veya kaldır. Realtek sürücülerini güncelleyin, Touchpad sürücünü güncelle, İntel Wifi sürücünü güncelle.
____
C:\Users\LmX\AppData\Local\Temp\
Klasör içini sil.
_____
Sosyalde DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp dahili ve harici GPU sürücünüzü güncelleyin.

BIOS güncellemeniz var gözüküyor. Monster'a mesaj atıp dosyanızı isteyin. V6 serisinden hangisine sahip olduğun gözükmediği için dosyayı vermiyorum. Seri numarasına göre Monster verecektir BIOS güncelleyin verdiklerinde.

Bunun haricinde Sandboxie kaldır, Uçak modu sürücünü güncelle veya kaldır. Realtek sürücülerini güncelleyin, Touchpad sürücünü güncelle, İntel Wifi sürücünü güncelle.
____
C:\Users\LmX\AppData\Local\Temp\
Klasör içini sil.
_____
Sosyalde DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp dahili ve harici GPU sürücünüzü güncelleyin.
hocam yaptım ama oyunda hala sorun var mavi ekran vermedi ama dokular bozuk.Bununla ilgili video çektim upload edeceğim.

Windows 8.1 dede devam ediyor hata.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı