K kerimcem Kilopat Katılım 2 Aralık 2017 Mesajlar 91 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #1 Tüm disklerimi Btrfs kullanıyorum Windows'ta kullanmak için winbtrfs yalnız Windows'ta oluşturduğum indirdiğim dosyalar bu tip izinlerle yazıldığı için Linux'ta dosyaya erişemiyorum. Bunun bir çözümü var mı acaba? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2024-03-12 23-49-36.png 25,3 KB · Görüntüleme: 76
Tüm disklerimi Btrfs kullanıyorum Windows'ta kullanmak için winbtrfs yalnız Windows'ta oluşturduğum indirdiğim dosyalar bu tip izinlerle yazıldığı için Linux'ta dosyaya erişemiyorum. Bunun bir çözümü var mı acaba?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 13 Mart 2024 #2 Chown ile olmuyor mu? sudo chown kullaniciadi dosyaadi
K kerimcem Kilopat Katılım 2 Aralık 2017 Mesajlar 91 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #3 Lord Raiden dedi: Chown ile olmuyor mu? sudo chown kullaniciadi dosyaadi Genişletmek için tıkla... Windowsta winbtrfs özellikler üstünden dosya izinlerini linuxa benzetince açıyor ama her dosya için ayrı uğraşmak sıkıcı kalıcı çözüm arıyorum. Son düzenleme: 13 Mart 2024
Lord Raiden dedi: Chown ile olmuyor mu? sudo chown kullaniciadi dosyaadi Genişletmek için tıkla... Windowsta winbtrfs özellikler üstünden dosya izinlerini linuxa benzetince açıyor ama her dosya için ayrı uğraşmak sıkıcı kalıcı çözüm arıyorum.