WinBuilder Tools.txt uyarısı

dodger_manager

Hectopat
Arkadaşlar benim bilgisayardaki sistem bozulduğu için Live CD kullanmaya karar verdim. Bir tane Win8.1PE Live CD buldum fakat içeriğindeki programlar benim ihtiyacımı çok karşılamıyor. Ben kendi Live CD mi oluşturmak istedim ve WinBuilder kurdum fakat Live CD oluşturmak istediğimde başlıkta bahsettiğim Tools.txt uyarısı veriyor ve win7pe.winbuilder.net/Projects/Tools/win7pe/Tools.txt sayfasındaki gibi txt dosyası açılıyor sonrasında görev iptal ediliyor. Bu uyarıyı daha önce almış ve çözümünü bilen veya Programın Projects dosyası elinde bulunan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

İçine açmak istediğin programları yazman gerekli komut ile. Kısaca bilmediğin bir işe girişmişsin. Live Windows neden kullanmaya çalışıyorsunuz? Linux alternatifleri varken?
Ayrıca 7 niye? 8 çıktı 10 çıktı.
Win10PESE Release

Son düzenleme:
İçine açmak istediğin programları yazman gerekli komut ile. Kısaca bilmediğin bir işe girişmişsin. Live Windows neden kullanmaya çalışıyorsunuz? Linux alternatifleri varken?

Live Windows kullanma nedenim, bozulan harddisk'teki verileri bir nebze olsun kurtarabilecek programların Live Windows için uyumlu olması (ben beceremedim ama). Elimde şu an flash içinde Linux tabanlı Slax var. Fakat bu sistemde de harddisk'teki verileri kurtarabilecek bir uygulama bulamadım. Gelgelim diyebilirsiniz ki " Hacı sen niye bu kadar uğraşıyorsun indir Linux alternatifi keyfine bak" benimde cevabım "Ama abi benim internetim hem sınırlı hem de cepten". Yani araştırdığım kadarıyla benim çözüm yolu "Taşınabilir İşletim Sistemi" (LiveCD, Slax vs.) ya d çeşitli firmaların hazırladığı "Kurtarma CD'si". Umarım anlatabilmişimdir. Bir hatam olduysa kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…