Sıradan1türkgenci Picopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 Bilgisayarda windhawk programını kullanmak istiyorum. Güvenli midir?
PixelPhantom Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #2 Kurdunuz mu? Bende yüklemeyi düşünüyorum. @Sıradan1türkgenci
Sıradan1türkgenci Picopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 PixelPhantom dedi: Kurdunuz mu? Bende yüklemeyi düşünüyorum. @Sıradan1türkgenci Genişletmek için tıkla... Hocam Biraz geç oldu kusura bakma ama bir sıkıntı çıkarmadı.
PixelPhantom dedi: Kurdunuz mu? Bende yüklemeyi düşünüyorum. @Sıradan1türkgenci Genişletmek için tıkla... Hocam Biraz geç oldu kusura bakma ama bir sıkıntı çıkarmadı.
PixelPhantom Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #4 Sıradan1türkgenci dedi: Hocam biraz geç oldu kusura bakma ama bir sıkıntı çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Portable kurulum mu yaptınız yoksa Regedit üzerine mi? @@Sıradan1türkgenci PixelPhantom dedi: Portable kurulum mu yaptınız yoksa Regedit üzerine mi? Genişletmek için tıkla... @Sıradan1türkgenci @Sıradan1türkgenci hangi kurulum. Son düzenleme: 8 Nisan 2025
Sıradan1türkgenci dedi: Hocam biraz geç oldu kusura bakma ama bir sıkıntı çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Portable kurulum mu yaptınız yoksa Regedit üzerine mi? @@Sıradan1türkgenci PixelPhantom dedi: Portable kurulum mu yaptınız yoksa Regedit üzerine mi? Genişletmek için tıkla... @Sıradan1türkgenci @Sıradan1türkgenci hangi kurulum.