Çözüldü "Windo'淏M" Dosyası Nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Centuriof

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Temiz kurulum sonrası oynadığım oyunlardan biri olan Rocket League'i indirdim ve Yerel Disk C: klasöründe şöyle bir dosya gördüm:

1695648573422.png

İçinde My Games adlı bir klasör, onun altında da Rocket League klasörü bulunuyor. Cache, Config, Logs ve SaveData klasörleri de TAGame adlı bir klasörün içinde.

1695648681063.png

Bu klasörü silsem de oyuna tekrar girdiğimde geri geliyor.
Steam Cloud'da garip bir şekilde sadece Rocket League için çalışmıyor. Bu sebepten ötürü oluştuğunu düşünüyorum ama klasörün "Windo淏M" gibi garip bir isme sahip olması işkillendirdi. Nedir bu? Bilgisi olan var mı?

Çözüm
Sorun OneDrive'dan kaynaklanıyormuş. Belgeler klasöründe oluşması gereken dosyalar, temiz kurulumdan sonra OneDrive'ı sildiğim için bu şekilde oluşmuş. Belgeler klasörünü AppData'da bulunan OneDrive klasörüne atınca sorun çözüldü. Bu arada OneDrive halen yüklü değil.
Sorun OneDrive'dan kaynaklanıyormuş. Belgeler klasöründe oluşması gereken dosyalar, temiz kurulumdan sonra OneDrive'ı sildiğim için bu şekilde oluşmuş. Belgeler klasörünü AppData'da bulunan OneDrive klasörüne atınca sorun çözüldü. Bu arada OneDrive halen yüklü değil.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı