M1zuu Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Windows 10 bugün yaptığım güncellemeden sonra ağları görmemeye başladı. Ağları sıfırladım sürücleri güncelledim olmadı.
Windows 10 bugün yaptığım güncellemeden sonra ağları görmemeye başladı. Ağları sıfırladım sürücleri güncelledim olmadı.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 15 Ocak 2021 #2 M1zuu dedi: Windows 10 bugün yaptığım güncellemeden sonra ağları görmemeye başladı. Ağları sıfırladım sürücleri güncelledim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hata denetlettir sorunun fotoğrafını at. Artı 0 Eksi
M1zuu dedi: Windows 10 bugün yaptığım güncellemeden sonra ağları görmemeye başladı. Ağları sıfırladım sürücleri güncelledim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hata denetlettir sorunun fotoğrafını at.
AknSyhn Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #3 M1zuu dedi: Windows 10 bugün yaptığım güncellemeden sonra ağları görmemeye başladı. Ağları sıfırladım sürücleri güncelledim olmadı. Genişletmek için tıkla... Sanırım sıkıntılı bir güncelleme hocam bende de farklı sorunlar baş göstermeye başladı bugün. Artı 0 Eksi
M1zuu dedi: Windows 10 bugün yaptığım güncellemeden sonra ağları görmemeye başladı. Ağları sıfırladım sürücleri güncelledim olmadı. Genişletmek için tıkla... Sanırım sıkıntılı bir güncelleme hocam bende de farklı sorunlar baş göstermeye başladı bugün.