Window 10 1903 Yükseltme Sorunu

perseverance

Kilopat
Makaleler
4
Merhaba, Windows 10 1809 sürümü kullanıyorum. Forumdaki 1903 linklerinden Windows'u indirdim fakat yükseltmeye çalıştığımda, bu hata ile karşılaştım. Donanım ile alakalı bir problem olup olmadığını Aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimde bir problem olmadığını gördüm. Sorun neden kaynaklanıyor anlayamadım.
@Recep Baltaş
**Ekran kartı ve diğer sürücüler günceldir.

Sistem:
Monster Abra A7 6.5.2
i7-6700HQ
GTX 960M
8GB RAM

Dosya Ekleri

• w2.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 73
Daha resmi olarak çıkmadı, Windows 10 çok süper sistem her haliyle kullanıcıları öyle diyor, acele etme.

Dün youtube'de 1903 sürümünü incelerken gördüm. Kendi form sitesinde iso dosyası paylaşmış format atmaya üşenmem dersen link.

Bu hatayı bende almıştım. Kur işlemini sonlandırıp güncelleme almaması için İnternet bağlantısını kestim, tekrar başlattığım da yükseltme işlemi tamamlandı. Yükseltme sonrası ekran kartı sürücü sorunu yaşadım. Mevcut sürücüyü kaldırıp tekrar kurduğum da problem düzeldi.
Bu sürümde 1809 sürümünde yaşamış olduğum problem halen var güç modunu dengeli yapınca cpu kullanımı %100 oluyor. Performansa alınca normale dönüyor. Onun haricinde bir sorun görmedim sistem güzel çalışıyor. Görsel tema haricinde pek değişim farketmedim. Oyun felan oynamıyorum bu açıdan fps etkisi için birşey diyemeyeceğim.

Onları da denedim ama yine problem ile karşılaşıyorum.

Güncelleme arıyorum 1903'ü bulmuyor sanırım resmi olarak henüz yayınlanmadı. Umarım bir önceki gibi felaketle karşılaşmayız, şahsen hayatta yüklemem ama geri dönme gibi bir kurtarıcı olduğundan deneyeceğim. Sizlerde resmi olarak yayınlanmasını bekleyin aceleye gerek yok, öyle ahım şahım bir şey de zaten beklemeyin.

Diski temizle(sorun yaratan Update dosyaları silinecek) sonra interneti kapatarak dene,bende de aynı hatayı vermişti

Son düzenleme:
Diski temizle(sorun yaratan Update dosyaları silinecek) sonra interneti kapatarak dene,bende de aynı hatayı vermişti

Dediklerini yaptım sorun çözüldü. Fakat yükseltme sonrasında sonra windows kendi güncelleştirmelerini yapıp başlattıktan sonra giriş ekranında siyah ekran ile karşılaştım. Yükleyecek arkadaşlar bunu dikkate alırsa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…