Window 10 İzleniyor Mu?

Alialan

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8 kullanıyorum Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum fakat Windows 10'u Microsoft izliyor dosyalar metinlere yazdığımız yazılar vb. durumları forumlarda okudum. Gerçekten Microsoft Windows 10'u izliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum esnasında bu ayarları kapatabilirsiniz. Ayrıca milyar Dolar'lık firma olan Microsoft bizim gibi basit kullanıcıların kişisel verileri ile kazanç elde etmeyi düşünmez diye düşünüyorum. :)

Windows'un bizim bilgileri microsofta gönderildiğini bir çok kez duydum. Hatta Rus'ların Windows 10' u casusluk suçun'dan yasakladığını biliyorum.

Kurulum esnasında bu ayarları kapatabilirsiniz. Ayrıca milyar Dolar'lık firma olan Microsoft bizim gibi basit kullanıcıların kişisel verileri ile kazanç elde etmeyi düşünmez diye düşünüyorum. :)

Satarken toplu sattıkları için hiç belli olmaz. Kazanç elde edemez belki ama bilgileri verir :/

Windows 7 çıkarken de böyle saçmalıklar vardı. Asıl konuya gelecek olursak evet bilgisayarınızda ki verilerin bir kısmını depoluyor. Fakat bu veriler masaüstünüzde ki metin belgeleri içinde yer alan cinsel içerikli site adresleri veya Facebook kullanıcı şifreniz veya ekran video kaydını alıp gönderen bir sistem olmayıp, sadece Windows'un stabil çalışmasına yönelik sistemsel verileri içerir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı