Yusuf İren Kilopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 23 10 Mayıs 2021 #1 Selamlar dostlar anakartım B450 olmasına rağmen Windows kurarken şöyle bir hata alıyorum çözümü nedir acaba? Dosya Ekleri 16206626280643605474092343461684.jpg 105,5 KB · Görüntüleme: 84
Selamlar dostlar anakartım B450 olmasına rağmen Windows kurarken şöyle bir hata alıyorum çözümü nedir acaba?
4 449643 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 10 Mayıs 2021 #2 Sadece Uefi kurulum yapabilirsin diyor. Siz muhtemelen boot menüsünden Uefi olmayan seçeneği seçmişsiniz. Yani flash bellek Uefi olarak hazırlanmış.
Sadece Uefi kurulum yapabilirsin diyor. Siz muhtemelen boot menüsünden Uefi olmayan seçeneği seçmişsiniz. Yani flash bellek Uefi olarak hazırlanmış.
Yusuf İren Kilopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 23 10 Mayıs 2021 #3 449643 dedi: Sadece UEFI kurulum yapabilirsin diyor. Siz muhtemelen Boot menüsünden UEFI olmayan seçeneği seçmişsiniz. Yani flash bellek UEFI olarak hazırlanmış. Genişletmek için tıkla... Yani Rufus'tan MBR mi seçmişim tekrar kurulum mu yapmam gerekiyor yoksa BIOS ayarlarından mi değiştirmem gerekli.
449643 dedi: Sadece UEFI kurulum yapabilirsin diyor. Siz muhtemelen Boot menüsünden UEFI olmayan seçeneği seçmişsiniz. Yani flash bellek UEFI olarak hazırlanmış. Genişletmek için tıkla... Yani Rufus'tan MBR mi seçmişim tekrar kurulum mu yapmam gerekiyor yoksa BIOS ayarlarından mi değiştirmem gerekli.
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 10 Mayıs 2021 #4 BIOS'u UEFI mod'a alıp USB'den başlatın. Yusuf İren dedi: Yani Rufus'tan MBR mi seçmişim tekrar kurulum mu yapmam gerekiyor yoksa BIOS ayarlarından mi değiştirmem gerekli. Genişletmek için tıkla... Hayır BIOS'A bakın sonra bakarsanız.
BIOS'u UEFI mod'a alıp USB'den başlatın. Yusuf İren dedi: Yani Rufus'tan MBR mi seçmişim tekrar kurulum mu yapmam gerekiyor yoksa BIOS ayarlarından mi değiştirmem gerekli. Genişletmek için tıkla... Hayır BIOS'A bakın sonra bakarsanız.
4 449643 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 10 Mayıs 2021 #5 Yusuf İren dedi: Yani Rufus'tan MBR mi seçmişim tekrar kurulum mu yapmam gerekiyor yoksa BIOS ayarlarından mi değiştirmem gerekli. Genişletmek için tıkla... Rufus'tan Uefi olarak hazırlamışsınız. Bios'tan boot menüsüne girin ve Uefi seçeneği olan flash bellek ismine tıklayarak başlatın.
Yusuf İren dedi: Yani Rufus'tan MBR mi seçmişim tekrar kurulum mu yapmam gerekiyor yoksa BIOS ayarlarından mi değiştirmem gerekli. Genişletmek için tıkla... Rufus'tan Uefi olarak hazırlamışsınız. Bios'tan boot menüsüne girin ve Uefi seçeneği olan flash bellek ismine tıklayarak başlatın.
I imcan Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 283 Çözümler 3 10 Mayıs 2021 #6 Yusuf İren dedi: Yani Rufus'tan MBR mi seçmişim tekrar kurulum mu yapmam gerekiyor yoksa BIOS ayarlarından mi değiştirmem gerekli. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınız uefi değilse mbr olarak yeniden imajı yükleyin.
Yusuf İren dedi: Yani Rufus'tan MBR mi seçmişim tekrar kurulum mu yapmam gerekiyor yoksa BIOS ayarlarından mi değiştirmem gerekli. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınız uefi değilse mbr olarak yeniden imajı yükleyin.
Yusuf İren Kilopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 23 10 Mayıs 2021 #7 Glade dedi: BIOS'u UEFI Mod'a alıp USB'den başlatın. Hayır BIOS'a bakın sonra bakarsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS ayarlarından pek anlamam doğru mudur böyle? imcan dedi: Eğer bilgisayarınız UEFI değilse MBR olarak yeniden imajı yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım UEFI ancak böyle bir hata alıyorum. Dosya Ekleri 16206631930093100110666899444729.jpg 101,7 KB · Görüntüleme: 65
Glade dedi: BIOS'u UEFI Mod'a alıp USB'den başlatın. Hayır BIOS'a bakın sonra bakarsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS ayarlarından pek anlamam doğru mudur böyle? imcan dedi: Eğer bilgisayarınız UEFI değilse MBR olarak yeniden imajı yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım UEFI ancak böyle bir hata alıyorum.
garfield63 Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 535 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #8 Yusuf İren dedi: Hocam BIOS ayarlarından pek anlamam doğru mudur böyle? Bilgisayarım UEFI ancak böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... GPT-UEFİ olarak yazacaksınız sonra BİOS menüden UEFİ boot açıp restart çekin.
Yusuf İren dedi: Hocam BIOS ayarlarından pek anlamam doğru mudur böyle? Bilgisayarım UEFI ancak böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... GPT-UEFİ olarak yazacaksınız sonra BİOS menüden UEFİ boot açıp restart çekin.
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 10 Mayıs 2021 #9 Yusuf İren dedi: Hocam BIOS ayarlarından pek anlamam doğru mudur böyle? Bilgisayarım UEFI ancak böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ayar doğru Boot ekranında UEFI SanDisk'i seçin.
Yusuf İren dedi: Hocam BIOS ayarlarından pek anlamam doğru mudur böyle? Bilgisayarım UEFI ancak böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ayar doğru Boot ekranında UEFI SanDisk'i seçin.
Yusuf İren Kilopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 23 10 Mayıs 2021 #10 garfield63 dedi: GPT-UEFI olarak yazacaksınız sonra BIOS menüden UEFI Boot açıp restart çekin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam hallettim teşekkürler.
garfield63 dedi: GPT-UEFI olarak yazacaksınız sonra BIOS menüden UEFI Boot açıp restart çekin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam hallettim teşekkürler.