Çözüldü Window Update "kuruluşunuz ilkesi nedeniyle bu ayar kullanılamıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre061626

Hectopat
Daha fazla  
Ekran görüntüsü 2025-07-30 140645.png

Arkadaşlar güncelleştimeyi duraklat seçeneğini kullanmam gerekiyor ama kuruluşunuz ilkesi nedeniyle bu ayar kullanılamıyor yazıyor, bunun çözümünü bilen varsa çok makbule geçer?

Arkadaşlar sorunu çözdüm kusura bakmayın iş yeri veya okul hesabına sahip olduğumuzda sanırım gözükmüyormuş sorunu hallettim aynı sorunu yaşayan varsa buradan ya da özelden yazarlarsa yardımcı olabilirim, sorun çözülmüştür, kusura bakmayın, konu kilitlenebilir.

Eki Görüntüle 2545795

Arkadaşlar güncelleştimeyi duraklat seçeneğini kullanmam gerekiyor ama kuruluşunuz ilkesi nedeniyle bu ayar kullanılamıyor yazıyor, bunun çözümünü bilen varsa çok makbule geçer?

Arkadaşlar sorunu çözdüm kusura bakmayın iş yeri veya okul hesabına sahip olduğumuzda sanırım gözükmüyormuş sorunu hallettim aynı sorunu yaşayan varsa buradan ya da özelden yazarlarsa yardımcı olabilirim, sorun çözülmüştür, kusura bakmayın, konu kilitlenebilir.

Hocam nasıl çözdünüz, sanırım okul mailime girdiğim için ilişkilendirdi bende de aynı sorun mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı