Window Xp Otomatik Restart

uozen

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar

Bilgisayarımın Özellikleri: Windows XP Home Edition SP3
Intel Pentium 4 CPU 2.80 GHZ 960 Mb Ram
40 GB Samsung Hdd.

Sorunum; Dr web CureIt yazılımını çalıştırırken, Bilgisayarım Kendi kendine az önce Restart verdi. MiniDump Dosyası. Bilgisayar Driver 'lar ile birlikte Full Güncel. Ayrıca Zararlı yok. WD 500 GB Harddisk sıcaklığı 39 derece. Samsung ' da 35 Santigrat derece.
Temp 1 30 derece (SIS) Pc 2 Gündür açık. Win8.1.1 geçilmesinin dışında Ne yapılması gerekmektedir? Teşekkürler.

Teknik Bilgiler:
C:\DOCUME~1\HORZON~1\LOCALS~1\Temp\WER904e.dir00\Mini072714-01.dmp
C:\DOCUME~1\HORZON~1\LOCALS~1\Temp\WER904e.dir00\sysdata.xml

Son düzenleyen: Moderatör:
DrWebCureit zararlı yazılım programı diye hatırlıyorum.
Öncelikle yazılım ile program kelimelerinin kavramları-anlamları farklı. Ayrıca Dr WebCureit, Doctor Web Firmasının çıkarmış olduğu çok kapsamlı zararlı temizliği yazılımı.

Hiç kullanmadım, bu yüzden bilmiyorum. Onu kullanmayın. Kaspersky 2014 ile detaylı bir tarama yapın.
Teşekkürler Cevap için. Ancak hepsiyle tarama yaptım. Temiz. Ve de Dr web yazılımını tavsiye ederim. Niye kullanmayacakmışım...

Peki bu yazılımı kullanma amacınız nedir ? Kaspersky bile zararlı yazılım bulmamış.
Kaspersky ile Dr Web farklı. Kaspersky bulmadığı diye onu kullanmayacakmıyım... Birinin bulamadığını diğeri bulabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…