F Forum00 Centipat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #1 Sorum başlıktaki gibi, nasıl kurulur? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
omurkayracakir Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 357 Çözümler 3 9 Ağustos 2022 #2 Anakartının sitesinden modeline uygun ve sistemine uygun driveri indirin. Eğer setup dosyası varsa kurmanız kolaydır.
Anakartının sitesinden modeline uygun ve sistemine uygun driveri indirin. Eğer setup dosyası varsa kurmanız kolaydır.
F Forum00 Centipat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #3 omurkayracakir dedi: Anakartının sitesinden modeline uygun ve sistemine uygun driveri indirin. Eğer setup dosyası varsa kurmanız kolaydır. Genişletmek için tıkla... Anakartı bilmiyorum.
omurkayracakir dedi: Anakartının sitesinden modeline uygun ve sistemine uygun driveri indirin. Eğer setup dosyası varsa kurmanız kolaydır. Genişletmek için tıkla... Anakartı bilmiyorum.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 9 Ağustos 2022 #4 Cihazının Notebook mu? (İse Model bilgilerini yazınız) Yoksa Masaüstü mü? AIDA64 veya CPU-Z gibi programlar ile anakart bilgilerini öğrenebilirsiniz
Cihazının Notebook mu? (İse Model bilgilerini yazınız) Yoksa Masaüstü mü? AIDA64 veya CPU-Z gibi programlar ile anakart bilgilerini öğrenebilirsiniz
F Forum00 Centipat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #5 Alfa Prime dedi: Cihazının Notebook mu? (İse Model bilgilerini yazınız) Yoksa Masaüstü mü? AIDA64 veya CPU-Z gibi programlar ile anakart bilgilerini öğrenebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Asus 507m
Alfa Prime dedi: Cihazının Notebook mu? (İse Model bilgilerini yazınız) Yoksa Masaüstü mü? AIDA64 veya CPU-Z gibi programlar ile anakart bilgilerini öğrenebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Asus 507m
omurkayracakir Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 357 Çözümler 3 9 Ağustos 2022 #6 Forum00 dedi: Asus 507m Genişletmek için tıkla... Anakart modelinizin tam ismi bu mu? Hiçbir yerde böyle bir isim göremedim de.
Forum00 dedi: Asus 507m Genişletmek için tıkla... Anakart modelinizin tam ismi bu mu? Hiçbir yerde böyle bir isim göremedim de.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 9 Ağustos 2022 #7 Ürünün Tam bilgilerini yazmanızı isteyeceğim. (Ürünün altında mevcut olabilir.)
F Forum00 Centipat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #8 omurkayracakir dedi: Anakart modelinizin tam ismi bu mu? Hiçbir yerde böyle bir isim göremedim de. Genişletmek için tıkla... Laptop'un modelini verdim hocam ana karti bilmiyorum. Alfa Prime dedi: Ürünün Tam bilgilerini yazmanızı isteyeceğim. (Ürünün altında mevcut olabilir.) Genişletmek için tıkla... Asus x507ma-br001t
omurkayracakir dedi: Anakart modelinizin tam ismi bu mu? Hiçbir yerde böyle bir isim göremedim de. Genişletmek için tıkla... Laptop'un modelini verdim hocam ana karti bilmiyorum. Alfa Prime dedi: Ürünün Tam bilgilerini yazmanızı isteyeceğim. (Ürünün altında mevcut olabilir.) Genişletmek için tıkla... Asus x507ma-br001t
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 9 Ağustos 2022 #9 Forum00 dedi: ASUS X507MA-BR001t Genişletmek için tıkla... Eğer ürününüzün Tam modeli bu ise; Maalesef Windows 8.1 ile uyumlu sürücü listesi yok. X507MA - Destek www.asus.com Windows 10 ve 11 için uyumlu sürücü listesine sahip. Size yine de deneyiniz, çalıştırma ihtimali yüksek.
Forum00 dedi: ASUS X507MA-BR001t Genişletmek için tıkla... Eğer ürününüzün Tam modeli bu ise; Maalesef Windows 8.1 ile uyumlu sürücü listesi yok. X507MA - Destek www.asus.com Windows 10 ve 11 için uyumlu sürücü listesine sahip. Size yine de deneyiniz, çalıştırma ihtimali yüksek.
F Forum00 Centipat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #10 Alfa Prime dedi: Eğer ürününüzün tam modeli bu ise; Maalesef Windows 8.1 ile uyumlu sürücü listesi yok. X507MA - Destek www.asus.com Windows 10 ve 11 için uyumlu sürücü listesine sahip. Size yine de deneyiniz, çalıştırma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopa nasıl aktarıcam.
Alfa Prime dedi: Eğer ürününüzün tam modeli bu ise; Maalesef Windows 8.1 ile uyumlu sürücü listesi yok. X507MA - Destek www.asus.com Windows 10 ve 11 için uyumlu sürücü listesine sahip. Size yine de deneyiniz, çalıştırma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopa nasıl aktarıcam.