Lost2Flex Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Windows 11 geçerken %70 falan takılıdı kaldı 1 gece bekledim sonra iptal ettim. Oyun indirirken 10 MB yer kaldığını gördüm. Nasıl sileceğim Windows 11'in klasörünü?
Windows 11 geçerken %70 falan takılıdı kaldı 1 gece bekledim sonra iptal ettim. Oyun indirirken 10 MB yer kaldığını gördüm. Nasıl sileceğim Windows 11'in klasörünü?
Çözüm 8 8 891548 13 Nisan 2025 Disk temizleme yapacağız. C diskine kuruludur muhtemelen. Diske sağ tıklayıp. Böyle olacak buradan temizleyebilirsin. Eğer uğraşamam diyor isen format önerimdir. Genelde Windows.old diye bir klasörde bulunur.
Disk temizleme yapacağız. C diskine kuruludur muhtemelen. Diske sağ tıklayıp. Böyle olacak buradan temizleyebilirsin. Eğer uğraşamam diyor isen format önerimdir. Genelde Windows.old diye bir klasörde bulunur.
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 13 Nisan 2025 #2 Disk temizleme yapacağız. C diskine kuruludur muhtemelen. Diske sağ tıklayıp. Böyle olacak buradan temizleyebilirsin. Eğer uğraşamam diyor isen format önerimdir. Genelde Windows.old diye bir klasörde bulunur. Artı 0 Eksi Çözüm
Disk temizleme yapacağız. C diskine kuruludur muhtemelen. Diske sağ tıklayıp. Böyle olacak buradan temizleyebilirsin. Eğer uğraşamam diyor isen format önerimdir. Genelde Windows.old diye bir klasörde bulunur.
KS KS Lost2Flex Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 891548 dedi: Disk temizleme yapacağız. C diskine kuruludur muhtemelen. Diske sağ tıklayıp. Eki Görüntüle 2469076 Böyle olacak buradan temizleyebilirsin. Eğer uğraşamam diyor isen format önerimdir. Genelde Windows.old diye bir klasörde bulunur. Genişletmek için tıkla... çok teşşekür ederim işe yaradı Artı 0 Eksi
891548 dedi: Disk temizleme yapacağız. C diskine kuruludur muhtemelen. Diske sağ tıklayıp. Eki Görüntüle 2469076 Böyle olacak buradan temizleyebilirsin. Eğer uğraşamam diyor isen format önerimdir. Genelde Windows.old diye bir klasörde bulunur. Genişletmek için tıkla... çok teşşekür ederim işe yaradı
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 13 Nisan 2025 #4 Lost2Flex dedi: Çok teşekkür ederim işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Çözdüysem ne mutlu çözüm olarak işaretleyin. İyi günler. Artı 0 Eksi
Lost2Flex dedi: Çok teşekkür ederim işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Çözdüysem ne mutlu çözüm olarak işaretleyin. İyi günler.