5thAvenue Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 1.169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat - Maliye 7 Kasım 2022 #11 Scyhell dedi: Teknoloji şans işidir. Her şey tam olsa yine garanti yok. Büyük ihtimalle hem istediğiniz ayar gelecek hem sistem güncel olacak. Genişletmek için tıkla... Küçük ihtimal risk de var verilerim var ama.
Scyhell dedi: Teknoloji şans işidir. Her şey tam olsa yine garanti yok. Büyük ihtimalle hem istediğiniz ayar gelecek hem sistem güncel olacak. Genişletmek için tıkla... Küçük ihtimal risk de var verilerim var ama.
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #12 5thAvenue dedi: Küçük ihtimal risk de var verilerim var ama. Genişletmek için tıkla... Hocam yedekleyin ve halledelim. Büyük ihtimal sorun çıkmayacaktır.
5thAvenue dedi: Küçük ihtimal risk de var verilerim var ama. Genişletmek için tıkla... Hocam yedekleyin ve halledelim. Büyük ihtimal sorun çıkmayacaktır.
5thAvenue Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 1.169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat - Maliye 7 Kasım 2022 #13 Scyhell dedi: Hocam yedekleyin ve halledelim. Büyük ihtimal sorun çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Yarın bu işi çözeceğim galiba zaman ayırıp temasta kalalım.
Scyhell dedi: Hocam yedekleyin ve halledelim. Büyük ihtimal sorun çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Yarın bu işi çözeceğim galiba zaman ayırıp temasta kalalım.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.562 Çözümler 83 7 Kasım 2022 #14 5thAvenue dedi: Tam olarak anlamadım Furkan bey, dediğiniz şey Linux vs yüklemek Genişletmek için tıkla... Android işletim sisteminin masaüstü uyarlaması olan birçok işletim sistemi bulunmakta, siz Remix OS ve Phoenix OS deneyebilirsiniz.
5thAvenue dedi: Tam olarak anlamadım Furkan bey, dediğiniz şey Linux vs yüklemek Genişletmek için tıkla... Android işletim sisteminin masaüstü uyarlaması olan birçok işletim sistemi bulunmakta, siz Remix OS ve Phoenix OS deneyebilirsiniz.
5thAvenue Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 1.169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat - Maliye 7 Kasım 2022 #15 Furkan1461 dedi: Android işletim sisteminin masaüstü uyarlaması olan birçok işletim sistemi bulunmakta, siz Remix OS ve Phoenix OS deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onlar ihtiyacımı görmüyor maalesef.
Furkan1461 dedi: Android işletim sisteminin masaüstü uyarlaması olan birçok işletim sistemi bulunmakta, siz Remix OS ve Phoenix OS deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onlar ihtiyacımı görmüyor maalesef.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.562 Çözümler 83 7 Kasım 2022 #16 @5thAvenue ihtiyacınızı belirtirseniz belki amacınıza uygun bir OS bulunabilir.
5thAvenue Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 1.169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat - Maliye 7 Kasım 2022 #17 Furkan1461 dedi: @5thAvenue ihtiyacınızı belirtirseniz belki amacınıza uygun bir OS bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Konu başlığında belirttim Furkan bey. OFANSİF dedi: Gamelooo ya da smartgaga. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim, APK kurulumunu kabul ediyor mu? Son düzenleme: 7 Kasım 2022
Furkan1461 dedi: @5thAvenue ihtiyacınızı belirtirseniz belki amacınıza uygun bir OS bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Konu başlığında belirttim Furkan bey. OFANSİF dedi: Gamelooo ya da smartgaga. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim, APK kurulumunu kabul ediyor mu?