S SpectrumXs Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 205 4 Eylül 2019 #1 Windows 10 yükleyeceğim fakat böyle bir problem var. SSD'ye kuramıyorum. Yardım edin kaç gündür uğraşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Windows 10 yükleyeceğim fakat böyle bir problem var. SSD'ye kuramıyorum. Yardım edin kaç gündür uğraşıyorum.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 4 Eylül 2019 #2 SpectrumXs dedi: Windows 10 yükleyeceğim fakat böyle bir problem var. SSD'ye kuramıyorum. Yardım edin kaç gündür uğraşıyorum. Eki Görüntüle 435116 Genişletmek için tıkla... Dostum bölüm 1i sil tamamen sil yeni de kur yükle desene garip tarafı senin flash da disk olarak görünüyor.
SpectrumXs dedi: Windows 10 yükleyeceğim fakat böyle bir problem var. SSD'ye kuramıyorum. Yardım edin kaç gündür uğraşıyorum. Eki Görüntüle 435116 Genişletmek için tıkla... Dostum bölüm 1i sil tamamen sil yeni de kur yükle desene garip tarafı senin flash da disk olarak görünüyor.
S SpectrumXs Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 205 4 Eylül 2019 #3 @Shimada Sensei Lemi Galip dedi: Dostum bölüm 1i sil tamamen sil yeni de kur yükle desene garip tarafı senin flash da disk olarak görünüyor. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi harddiske kurdum nabayım baştan mı? Yüklesem
@Shimada Sensei Lemi Galip dedi: Dostum bölüm 1i sil tamamen sil yeni de kur yükle desene garip tarafı senin flash da disk olarak görünüyor. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi harddiske kurdum nabayım baştan mı? Yüklesem
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 4 Eylül 2019 #4 SpectrumXs dedi: Windows 10 yükleyeceğim fakat böyle bir problem var. SSD'ye kuramıyorum. Yardım edin kaç gündür uğraşıyorum. Eki Görüntüle 435116 Genişletmek için tıkla... Dostum sen flashı rufus ile yeniden düzenle bir daha denesene başka bilgisayar var ise.
SpectrumXs dedi: Windows 10 yükleyeceğim fakat böyle bir problem var. SSD'ye kuramıyorum. Yardım edin kaç gündür uğraşıyorum. Eki Görüntüle 435116 Genişletmek için tıkla... Dostum sen flashı rufus ile yeniden düzenle bir daha denesene başka bilgisayar var ise.
S SpectrumXs Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 205 4 Eylül 2019 #5 Lemi Galip dedi: Dostum sen flashı rufus ile yeniden düzenle bir daha denesene başka bilgisayar var ise. Genişletmek için tıkla... Abi bu konulardan pek anlamadığım için zorlandım baya ama şuan yaptım çok sağolasın.
Lemi Galip dedi: Dostum sen flashı rufus ile yeniden düzenle bir daha denesene başka bilgisayar var ise. Genişletmek için tıkla... Abi bu konulardan pek anlamadığım için zorlandım baya ama şuan yaptım çok sağolasın.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 4 Eylül 2019 #6 SpectrumXs dedi: Abi bu konulardan pek anlamadığım için zorlandım baya ama şuan yaptım çok sağolasın. Genişletmek için tıkla... Yaptıysan ne güzel kendine iyi bak Dostum.
SpectrumXs dedi: Abi bu konulardan pek anlamadığım için zorlandım baya ama şuan yaptım çok sağolasın. Genişletmek için tıkla... Yaptıysan ne güzel kendine iyi bak Dostum.