Merhabalar, artık kafayı sıyırmak üzereyim 2.el aldığım Windows 8 laptopta DeepFreeze 7 yüklü ve pass var. Bu program Windows yeni başlayınca tüm dosyaları programları eski haline getiriyor ve 2.el kişiye ulaşamadığım için pass alamıyorum. Anti Deepfreeze'i denedeim ama 7.21 sürümünde olmuyor. Bende format atayım dedim BIOS'da şifre var giremedim(en son pili sökcem) . Sonra bir format CD aldım W7 boot menüsüne girdim DVD'yi seçtim. Herhangi bir tuşa basın ekranı geldi basınca yada biraz bekleyince Windows 8 tekrar açılıyor. Sonra Windwos 8 ayarlardan deneyim dedim. Sıfırlama geri yüklemeler çalışmıyor. Kiminde bastığım halde bir etki olmazken gelişmiş başlangıçta W8 reset atıyor tahminim deepfreeze yüzünden bir şey olmamaış gibi tekrar açılıyor. Win10 ISO indirdim W8 üzerinden kurayım dedim hazırlanırken bir şey oldu diyor ve altında Windows yeterli alan olup olmadığını bilmiyor hatası alıyorum defelarca denedim hep aynı halbuki yer var. W7'yi aynı şekilde yaparken dosyalar eksik yada bozuk olabilir hatakodu: 0x80070241 kısacası herşeyi denedim olmadı. Deepfreeze'i regedit den sileyim dedim Uninstall ve Software de yok aratıp bir kaç şeyini sildim oda olmadı. Şuan beni kurtaracak bir gandalf arıyorum ?