Windows 0xx000000f Hatası

isimyokrds

Decapat
Laptopumda anlık güç kesintisi sonrasi HDD kaynaklı bir sorun ortaya çıktı ve bu hatayı alıyorum. Format atsam düzelir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format sonrası kesinlikle düzelebilir geri yükleme noktası oluşturduysan veya kurtarma diski oldugu halde onarabilirsin.

1. Elinde kurulum USB yada DVD'si varsa kurulum başlatma ekranında "Bilgisayarınızı Onarın" seçeniğini kullanarak onarmayı dene.
  2. Bilgisayarı birkaç defa güç tuşu ile resetle. Bilgisayarın otomatik onarma bölümü karşına çıkarsa çözüm konusunda yardımcı olabilir.

Ona bastıktan sonra bu oldu zaten. Internet kafeye gidip Flash Belleğe Yüklesem virus bulaşır diye korkuyorum.

Ona bastıktan sonra bu oldu zaten. Internet kafeye gidip Flash Belleğe Yüklesem virus bulaşır diye korkuyorum.
USB kullanarak onarma yapmak sorunu çözecektir. Format atmanızı önermem. Format atmak istemediğiniz veri kayıpları doğurabilir. İnternet kafe konusunda ise herhangi bir masa da antivirüs mevcut ise rahatlık ile USB hazırlayabilirsiniz. Antivirüs yok ise kolay yoldan ESET NOD 32 deneme sürümü kurup USB hazırlayabilirsiniz.

Gerek kalmadı 15 tl ye format için flash belleği hazırlatiyorum şu an birazdan format atacağım. Biliyorum fiyat fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…