Aquex Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 10 28 Ekim 2020 #1 Bilgisayara format attım her şey iyi gidiyordu yeniden başlattı ve kurtarma ekranı geldi. Klavye ve mouse çalışmıyor. Nasıl düzelte bilirim? Hata resmi: Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2020
Bilgisayara format attım her şey iyi gidiyordu yeniden başlattı ve kurtarma ekranı geldi. Klavye ve mouse çalışmıyor. Nasıl düzelte bilirim? Hata resmi:
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Ekim 2020 #2 @yika38 Belki Biliyordur.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.484 Makaleler 11 Çözümler 208 Yer Kayseri 28 Ekim 2020 #3 ZaferMurat dedi: @yika38 belki biliyordur. Genişletmek için tıkla... Hayır, pek bir fikrim yok maalesef. Belki bu videoya bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ZaferMurat dedi: @yika38 belki biliyordur. Genişletmek için tıkla... Hayır, pek bir fikrim yok maalesef. Belki bu videoya bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MASSTİFF Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 66 31 Ekim 2020 #4 Bana da oldu kurtarma aygıtı yükle USB'ye ben yükletmedim çünkü diski deiştirme zorunda kaldım.