Windows 10 0x8007042c Update Hatası

• Konuyu başlatan rico
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.913
Daha fazla  
Hepinize merhaba kullanıcılar. Oynadığım bazı oyunlarda dll hatası almaya başlayınca .Net Framework 3.5'i kaldırdım çünkü zaten 4.6 vardı. Sonra bir uygulama 3.5'i isteyince Windows Update'den yararlanmak zorunda kaldım. Windows Update'i de nasıl kapattıysam bir türlü açamadım. Açmaya çalışırken de 5-10 tane güncellemem güncelleme listesinde duruyor fakat hiçbiri başarılı olmamış. Yardımlarınızı bekliyorum.

Adsız.png
Adsız1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğiniz işlemi yapıyordum ve 6 saatlik bir bekleyişin sonunda %99'da kaldı. Ne yapmam gerek lütfen yazın. 3 saattir bekliyorum %100 olmasını. PC'yi yeniden başlatınca dosyalar bozulur diye korkuyorum. Masaüstüne de Windows 10 Yükseltme diye bir şey geldi. E ben zaten WIN 10 kullanıyorum ?

@Recep Baltaş Hocam ben bazı şeyleri kurcalarken laptop'un anasını ağlattım. Kendi özelliğini kullanarak bütün ayar ve dosyaları kaldırıp formatlamak istiyorum fakat o işlemi yaptığımda driver'larım kaybolucak mı ? Çünkü bu PC'yi alalı 4 yıl oldu ve hala ilk driver'ları güncel bir şekilde duruyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı