Windows 10 0x80070643 Hatası

Kerko

Decapat
Merhabalar.
Bilgisayarıma temiz kurulum yaptıktan sonra Windows Defender için olan KB2267602 kodlu güncellemeyi yüklerken 0x80070643 adlı hata kodunu alıyorum. Biraz araştırma ile bunun virüs ya da Windows kaynaklı bir hata olduğunu düşünmeye başladıktan sonra bilgisayarı güvenilir USB ile temiz format attım. USB'leri ve harici harddiski biçimlendirdim. Modemi resetledim. Anakarta bile CMOS üzerinden resetleme işlemi yaptım fakat sorunum halen düzelmedi. Bu konuda üstatların yardımlarını bekliyorum.

Sanmıyorum. Fakat Windows defender için güncellemede problem olduğundan dolayı Defender'dan güncelleme işlemini yaptım. Tehdit hizmeti durduruldu diye bilgi verdi yeniden başlatma işlemi yaptım. Sonra güncelleme işlemi Defender üzerinde tamamlandı.
Windows'un yeni güncelleme(21h1) ile birlikte Defender için güncellemelerini Windows Update üzerinden değilde direk Defender üzerinden vereceğini tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı