Windows 10 0x80073701 güncelleştirme hatası nasıl çözülür?

Xnerow

Centipat
Daha fazla  
RAM
4
Ekran kartı
Intel Hd 520
İşlemci
Intel Core i3-6100U
Öncelikle merhaba.
Görselde de görüldüğü üzere Windows Update kısmında hata alıyorum. Hizmetlerden Windows Update'i kapatıp açtım, bilgisayarı yeniden başlattım ama bir türlü çözemedim. Hata kodu olarak (0x80073701) böyle bir kod alıyorum. Bilgisayarım laptop ve Windows 10. önceden bu tarzda bir durumda karşılaşmıyordum. Her daim de güncellemeleri yaparım asla bekletmem. Fakat bu sorunu çözemiyorum. Rica etsem yardımcı olabilecek birileri var mıdır?

hata.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Buraya bakabilirsiniz.

Buraya bakabilirsiniz.
Hocam hizmetlerden yeniden başlattım, bu attığınız linkdeki windows hizmetini devre dışı bırakan uygulamayıda denedim olmadı. Windows Update Catalog dan bu inmeyen güncellemeleride yükledim fakat yüklenemedi hatası veriyor hep. Bilgisayarı Sıfırlamak da istemiyorum açıkcası.. Birdaha okadar dosyası aktarmak işkence gibi geliyor.

Hocam hizmetlerden yeniden başlattım, bu attığınız linkdeki windows hizmetini devre dışı bırakan uygulamayıda denedim olmadı. Windows Update Catalog dan bu inmeyen güncellemeleride yükledim fakat yüklenemedi hatası veriyor hep. Bilgisayarı Sıfırlamak da istemiyorum açıkcası.. Birdaha okadar dosyası aktarmak işkence gibi geliyor.
2025-07x64 tabanlı Sistemlere yönelik Windows 10 Version 22H2 Toplu Güncelleştirme Önizlemesi (KB5062649) özellikle bu güncelleme inmiyor. İndiriyor sonra yükleniyor diyor ama %100 e gelip hata veriyor. Güncelleştirmeleri kaldır kısmından bazı güncellemeleri kaldırdım Firewarm gibi birşey indirdi tam hatırlamıyorum. Sonra bunu indirdi ama olmuyor.

2025-07x64 tabanlı Sistemlere yönelik Windows 10 Version 22H2 Toplu Güncelleştirme Önizlemesi (KB5062649) özellikle bu güncelleme inmiyor. İndiriyor sonra yükleniyor diyor ama %100 e gelip hata veriyor. Güncelleştirmeleri kaldır kısmından bazı güncellemeleri kaldırdım Firewarm gibi birşey indirdi tam hatırlamıyorum. Sonra bunu indirdi ama olmuyor.
Windows u komple silip baştan yükledim düzeldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı