B Burak Balo Hectopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2018 #1 Recep Baltaş dedi: Yardımcı olalım. Öncelikle Windows 10'a geçin: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Sorun devam ederse Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşın: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Genişletmek için tıkla... ForAnAngeL dedi: Öncelikle Windows 10 yükle. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kuruyorum şu an. Recep Baltaş dedi: Yardımcı olalım. Öncelikle Windows 10'a geçin: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Sorun devam ederse Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşın: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Genişletmek için tıkla... Maalesef Windows 10 yüklenmiyor. 0x801901F4 hatası alıyorum. Bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2018
Recep Baltaş dedi: Yardımcı olalım. Öncelikle Windows 10'a geçin: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Sorun devam ederse Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşın: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Genişletmek için tıkla... ForAnAngeL dedi: Öncelikle Windows 10 yükle. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kuruyorum şu an. Recep Baltaş dedi: Yardımcı olalım. Öncelikle Windows 10'a geçin: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Sorun devam ederse Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşın: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Genişletmek için tıkla... Maalesef Windows 10 yüklenmiyor. 0x801901F4 hatası alıyorum. Bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu hatası alıyorum.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 3 Kasım 2018 #2 Burak Balo dedi: Windows 10 kuruyorum şu an. Maalesef Windows 10 yüklenmiyor. 0x801901F4 hatası alıyorum. Bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum mu yapıyorsunuz?
Burak Balo dedi: Windows 10 kuruyorum şu an. Maalesef Windows 10 yüklenmiyor. 0x801901F4 hatası alıyorum. Bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum mu yapıyorsunuz?
Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 2 Ocak 2019 #3 ForAnAngeL dedi: Temiz kurulum mu yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bende ilk adımda oluyor yüklemeyi başlattığımda %0 da direk bu hata geliyor.
ForAnAngeL dedi: Temiz kurulum mu yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bende ilk adımda oluyor yüklemeyi başlattığımda %0 da direk bu hata geliyor.