Mehmetp06 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2 24 Nisan 2020 #1 Bilgisayarıma SSD aldım. Cihazı taktım. Windows 10 yükledim. Yükleme tamamlandıktan sonra başlatma esnasında başlıkta belirttiğim hata oluştu. Farklı yöntemler denememe rağmen sorunu gideremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2020
Bilgisayarıma SSD aldım. Cihazı taktım. Windows 10 yükledim. Yükleme tamamlandıktan sonra başlatma esnasında başlıkta belirttiğim hata oluştu. Farklı yöntemler denememe rağmen sorunu gideremedim.
Faruk Toprak Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 458 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Nisan 2020 #2 Videoya göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videoya göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mehmetp06 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2 24 Nisan 2020 #3 Bu videoyu izledim. Uygulamaya çalıştım ama bazı komutları reddediyor. Birçok kez format attım ancak hala aynı.
Bu videoyu izledim. Uygulamaya çalıştım ama bazı komutları reddediyor. Birçok kez format attım ancak hala aynı.
Faruk Toprak Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 458 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Nisan 2020 #4 Komutları doğru yazdığından emin ol.