_karadayi66 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 16 Kasım 2020 #1 Merhaba, format atacaktım, diskleri temizledim sonra çik gir yaptim şimdi ise açılmıyor. Windows 10 kurulum gelmiyor mavi bir ekran geliyor, resim koydum: Şimdiden tesekkürler. Dosya Ekleri 20201116_170011.jpg 196,8 KB · Görüntüleme: 276 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2020
Merhaba, format atacaktım, diskleri temizledim sonra çik gir yaptim şimdi ise açılmıyor. Windows 10 kurulum gelmiyor mavi bir ekran geliyor, resim koydum: Şimdiden tesekkürler.
WildCharm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 16 Kasım 2020 #2 Diskleri biçimlendirdikten sonra nasıl gir çık yaptınız?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Kasım 2020 #3 Bootloader onarımı dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bootloader onarımı dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
_karadayi66 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 16 Kasım 2020 #4 Recep Baltaş dedi: Bootloader onarımı dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Recep abi gelmiyor Windows 10 kurulumu direk bu ekran geliyor. WildCharm dedi: Diskleri biçimlendirdikten sonra nasıl gir çık yaptınız? Genişletmek için tıkla... ya diskleri biçimlendirdim sonra kurulumdan çıktım kapattım pcyi dışarı cikmam gerekiyordu gelince böyle hata vermeye başladı Recep Baltaş dedi: Bootloader onarımı dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... F1 e basıyorum tekrar bu ekran geliyor
Recep Baltaş dedi: Bootloader onarımı dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Recep abi gelmiyor Windows 10 kurulumu direk bu ekran geliyor. WildCharm dedi: Diskleri biçimlendirdikten sonra nasıl gir çık yaptınız? Genişletmek için tıkla... ya diskleri biçimlendirdim sonra kurulumdan çıktım kapattım pcyi dışarı cikmam gerekiyordu gelince böyle hata vermeye başladı Recep Baltaş dedi: Bootloader onarımı dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... F1 e basıyorum tekrar bu ekran geliyor
WildCharm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 16 Kasım 2020 #5 Tekrar USB'den Boot etmeyi deneyin.