Çözüldü Windows 10 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

H4nSkill

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 | Rx 6600xt | 16gb 3200mhz Ram
Arkadaşlar, bu sorun formatladığımdan beridir birçok uygulamada oluyor.

İlk başta Adobe uygulamalarımı indirince "msvcp140.dll bulunamadı" hatasıyla karşılaştım. Daha sonra gerekli DLL dosyalarını indirdim. Fakat hatalar devam edince bütün C++ versiyonlarını silip yeniden kurdum. Fakat ne yapsam fayda etmedi. Bir türlü bu hatalardan kurtulamıyorum.

Örnek olarak easyrp diye indirdiğim bir uygulamanın hata raporunu atacağım. Bu uygulamada da 0xc00007b hatası verdi. Hata raporunda msvcp140.dll bulunamadı gibisinden yazılar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok uygulamada oluyor.
Olabilir, sorunu çözüme kavuşturunca hepsi çözülebilir. O uygulamalar için rapor alın ve ayrı konunuzu açın. Sebepleri farklı olabilir onların.

Örnek olarak EasyRP diye indirdiğim bir uygulamanın hata raporunu atacağım. Bu uygulamada da 0xc00007b hatası verdi. Hata raporunda msvcp140.dll bulunamadı gibisinden yazılar var.
Raporunuzu erişimi açmamışsınız. Erişimi açın ve başlığı EasyRP diye düzeltelim isterseniz.

Raporu paylaştığınız zaman aktif olursam bakacağım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir, sorunu çözüme kavuşturunca hepsi çözülebilir. O uygulamalar için rapor alın ve ayrı konunuzu açın. Sebepleri farklı olabilir onların.

Raporunuzu erişimi açmamışsınız. Erişimi açın ve başlığı easyrp diye düzeltelim isterseniz.

Raporu paylaştığınız zaman aktif olursam bakacağım. :)

Kusura bakmayın hocam unutmuşum. Şimdi halletim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı