Deniz G. Hectopat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2016 #1 İnternete bağlı olmama rağmen etkinleştirme yapamıyorum, daha öncesinde oyunlarda performans farkı var mı diye 8.1'e geri dönmüştüm ardından tekrar Windows 10 yüklemiştim bu yüzden aktif olmuyor olabilir mi?
İnternete bağlı olmama rağmen etkinleştirme yapamıyorum, daha öncesinde oyunlarda performans farkı var mı diye 8.1'e geri dönmüştüm ardından tekrar Windows 10 yüklemiştim bu yüzden aktif olmuyor olabilir mi?
S sseyda45 Hectopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2016 #2 Ürün anahtarınızi girmeyi deneyin aktiflestirme derken anlayamadım.
Deniz G. Hectopat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2016 #3 sseyda45 dedi: Ürün anahtarınızi girmeyi deneyin aktiflestirme derken anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz Windows aktifleştirme, ürün anahtarı girsem de aktifleşmiyor.
sseyda45 dedi: Ürün anahtarınızi girmeyi deneyin aktiflestirme derken anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz Windows aktifleştirme, ürün anahtarı girsem de aktifleşmiyor.